Hayali Karekter Oluşturalım Varsa Yazın
-
1-0 olsun bizim olsun : )
bu hayali karekteri oluşturmamızın bi nedeni var mı?
-----------------------------hayır yok tamamiyle duygusal :D:D::D
arkadaşlar cok iyi gidiyorsunuz ama fiziksel özellikten çok ruhsal yapısı psikolojik durumu hakkında karekter oluşturmaya çalışın. mesela süper bi karekter.
sinirliyim agresifim ama kanatlarımı kaldırdıgımda kedi gibi biri olurum. RECEP İVEDİK mesela...
fiziksel yapısından cok ruhsal hali hakkında hayata bakışı farklı olan ve ilginç bir karekter deneyelim. bakalım neler çıkacak.
-
bi Hoja Olsun (Universitede) Adamın Tipine Bakmadan Yazdıgı Cevaba Gore Not Versin...
-
laplace in şeytanı gibi olsun
olasılıkları hesaplayıp geleceği görsün
döngüler kursun fln(Olasılıksız-Adam Fawer(bi ara upload edicem bu kitabı herkes okusun) caine karekteri)
-
benim bi tane aklıma geldi şimdi bi tane.
sürekli uyuyan , spor kıyafetleri ile işe gelen. öyle takılıp giden. sinirlenincede müşterileri döven bi banka memuru olsun. ama herşeye rağmen yinede bu bankada çalışabilen ve kendini kovdurmayan ve arkasında kro ve babacan bi banka müdürü olsun..mesai saatleri içindede müdürüyle tavla oynasın.
-
20 kollu olsun bu kolların bi kaç tanesi 20 30 metre olsun hepsinde elektrikl testere olsun burcuknan su tabancası çıksın şaka amaclı karnında bazuka sıksın saçları halat gibi olsun tükürdügü yeri esle alsın her tafında gözü olsun gay olsun:D
-
Bir İkrem Abimiz olsun .Çürük Dişleri ,Kirli Beyaz Sakalı , Agzından Hiç Düşürmediği Sigarası olsun,Aksesuar olarakda Baba Yadigarı Kovboy Şapkası Olsun.
Abımız Kumara ,Karıya ,sex'e ve Birine İşkence Çektirmeye Düşkündür
Ayrıca Abımız Yer Altı dunyasınn en Buyuk Tanın Sahsıyetı olsun :) Bır kavga ve macera Yasasın :)
Ve İşte Kahramanımız :)


-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------Bir İkrem Abimiz olsun .Çürük Dişleri ,Kirli Beyaz Sakalı , Agzından Hiç Düşürmediği Sigarası olsun,Aksesuar olarakda Baba Yadigarı Kovboy Şapkası Olsun.
Abımız Kumara ,Karıya ,sex'e ve Birine İşkence Çektirmeye Düşkündür
Ayrıca Abımız Yer Altı dunyasınn en Buyuk Tanın Sahsıyetı olsun :) Bır kavga ve macera Yasasın :)
Ve İşte Kahramanımız :)


-----------------------------süpersin kardeş. herkes takmış kola bacağa ya.. normal bi karekter cıkmazmı kimseden.
-
KİMSE YOKMU KAREKTER OLUŞTURACAK..
