Hayalini Kurdugunuz Başlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Çok fena konuların döndügünü biliyorum Hayalini kurdugunuz ama açamadıgınız açsam aykırı olur dediginiz başlıkları buraya yazarsanız aklınızdan geçenleri çıkartarak baya rahatlamış olucaksınız Yoksa öle bişey yok mu herkez aklına ne gelirse koşup konumu açıyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Silinen konu loglarına bir göz atarsan,çoğu kişinin hayallerini gerçekleştirdiğini görebilirsin.

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Acmak istemedigim cogu konu basliginda kufur bulunuyor.Bunlari da sansursuz yayinlama hakkim olmadigi icin bi anlami kalmiyor.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam ben bir konu açmak istiyorum günlerdir ama açmakta üşeniyorum. Hazır böyle bir başlıkta varken buraya yazmak istiyorum :D

laptop çok ısınıyor ve bir aleti fişten çektiğinizde nasıl elektriği kesiliyorsa laptopta birden kapanıyor. Buna ne gibi bir işlem yapmalıyım? Servisi mi arasam ??

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben bir konu açmak istiyorum günlerdir ama açmakta üşeniyorum. Hazır böyle bir başlıkta varken buraya yazmak istiyorum :D

laptop çok ısınıyor ve bir aleti fişten çektiğinizde nasıl elektriği kesiliyorsa laptopta birden kapanıyor. Buna ne gibi bir işlem yapmalıyım? Servisi mi arasam ??

-----------------------------

İmkanın varsa arka kapağı söküp, fanın içini, ızgarasını, tozlu gördüğün heryeri süpürge ile çektir. Sonra kapat kapağını.

Hala daha yapıyorsa aynı sorunu, o zaman laptopun yerle temasını kesicek şekilde altına tampon yerleştir. Gittigidiyor'da satılıyor 5-10 lira bir şey. 

Saygılar.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Tamam hocam denicem.. Bilg. servise vermek istemiyorum. Birkere verdim daha beter olmuştu bilgisayar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Çocuk Nasıl Yapılır? acaba millet nasıl taktikler uyguluyor şimdi aklıma geldi ve tutar gibi :d

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Bu polislerin %99'u o.çocuğu diye topik açmıştım başta topik editlendi "Bu polislerin %99'u.." yapıldı sonra konu silindi holyden pm geldi ben sildim ne senin ne de bizim başımız derde girmesin diye ama açtım rahatladım tbtde açıpta taşşaklarıma kadar serinlediğim tek topikti yes be dedim,işte bu amq dedim polis akrabası makrabası olanlar küfretti demek ki kendilerini %1 lik kısımdan görmedi :)

keşke bizi karakola alan polislerde gördeydi o topiği ulan bi kamyon küfredip amma rahatlamıştım bee hani son saniye üçlüğü sallarsın ya,hani..hani,herkes senin korkup çekileceğini sandığı anda sen kendinde tabutta rövaşata atacak ilhamı ve cesareti bulursun ya,hani nasıl desem tıpkı kornetin dibindeki çikolatılı kısma gelebilmek için dondurmanın tadından vazgeçip postayı koyarsın ya hani günlerden cuma sandığında aslında hafta sonu olduğunu öğrenip okula gitme derdinden kurtulursun ya,hani bir halı saha maçı sonrasında herkes en iyi serinlemenin buz gibi bir kola olduğunu sanarken sen ufak salatalık turşularının bu yangına bir numaralı söndürücü oldugunu keşfetmişsindir ya işte öyle bişeydi be hacı sabaha kadar betimlesem yine azdır,yine eksik kalır tariflerim neticede daşşaklarımın yağları eridi o topiği açınca

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Yarasın Nikoteen :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hey Millet google da işe başladım (=