folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayallerim Vardı :(

Hayallerim Vardı :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    tek mutluluğum hayal kurmaktı benim.. gerçekleşmese bile hayal kurmak.. paylaşmak.. sanki gerçekmiş gibi.. sanki olacakmış gibi.. o an için bile mutlu etsede yeterdi bana.. ama bu hayaller tek tek öldürüldü.. kurşunun adı "daha henüz erken" di.. son hayalimde öldürüldü hayalsiz kaldım... napcam ben şimdi? hayatın güzellikleri var hayata güzel gözlerle bak diyolar.. bitmiş hayaller.. umut yok.. mutluluk yok.. hayata güzel gözlerle bakacak gözde kalmadı ağlamaktan.. napcam ben şimdi? hayalleri olmayan insan ölüdür.. ve ne tesadüftürki hiç alakam olmayan bi mezar, mermer satan bi siteden mail gelmiş :S bu bi işaret olabilirmiki?.. kafayı yicem yeter ya birisi napcam akıl versin :C bende kalmadı uçtu gitti..

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    salla dertleri be pesimistim zombim, ölüm geldiğinde o kadar cesur olamıyor insan uzaktan sesi hoş geliyor sadece hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunda anlıyosun yaşamın kıymetini...düşün şimdi kapat gözlerini, soğuk bir mezarın içinde kıpırdayamadan durduğunu kafanı kaldırıp toprağa çarptığını yaşamdan koptuğunu öldüğünü düşün derin bi sessizlik düşün toprağın seni sıkıştırdığını düşün sesini kimsenin duyamayacağı derin bir çukur düşün etini kemiren böcekleri düşün ha bir de öldükten sonra ne cevap vereceğini düşün..geç kalmışlığın ağır yükünü düşün pişmalıklarını bi daha düşün geç kalınmışlığın bedelini ödeyebilecekmisin orada diyosanki her şey tamam yolun açık olsun o zmn. :)

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    heh en azından böcekler benimle ilgilenir beni beğenir ve yer.. toprak sahiplenir sarılır kendisine karıştırır beni.. hiç olmazsa gelip dua okurlar benle ilgilenirler.. yaşamdan kopmuşum zaten.. ana baba kendi dünyasında ayrılar.. arkadşa desen palavra maskeden ibaret.. dost desen yok herkes geyiğe sarıyor dertlerimi bile dinlemiyor.. sevgili desen hayal kurmama bile izin vermiyor.. dışarı çıksam gezsem eğlensem para yok pul yok insanlardan nefret ediyorum maskelerin arasında gezmekten hoşlanmıyorum ve zaten hastayım... ne kaldı?.. okula bile gidemiyorum ki okulumla derslerimel ilgileneyim.. ne kaldı ya ne kaldı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    abi salla ya ne takıon cool takıl tiki ol sen boşver

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    cool takılmak, tiki olmak :)

böyle olunca bitiyomu dert? çözülüyomu sorunlar? yalnızlık son mu buluyor? mutluluk gökten mi iniyor? her istediğin mi oluyor?

ben almayayım kalsın uzak dursun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    karıya git abi sen C: yalnızlığın gider en azından..

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ya bırak biraz kafandaki seyleri deerlendirme hiç bişiyi kafanı bişiyler için bozma anlık bısıler mutlu etsın gerısını boşver bi browni ye o anki zevki al gerısını salla=) olan seyler olaylar ınsanları deerlendırme kotu ıyı cok guzel cok kotu bunlar senı daha da boka atıcak.. biraz raat olmaya bak düzelicek herşey buna inan..bende hiç ii dilm aslında ama hiç bişi deerlendirmemeye calısıom ama iyi ya=) sende bole bısıler yap bıde ugrsacak bıslr bulursn nette fln programlama grafık vs =) herşey güzel olcak hayat güzel nekadr kötü olsada=))

" ' "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hayatımız sadece karıya kızamı endeksli hoca.Yurtdışında şu şehre gitmek isterim.Şu mesleği yapmak isterim yada daha farklı şeyler düşünmüyormusun?

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Hayal kurmaya devam et.Hayal kurmak zor iştir,herkez beceremez. Kimsede engelleyemez.Engellemelerine izin verme en azından,boyun eğersen onlar için yaşamış olursun.Hayatını kendi isteklerin doğrultusunda yaşa.
    Kötümser,karamsar,seni üzen kişileri uzaklaştır etrafından. Bunu kendine değer verdiğin için yapki diğerlerinden bi farkın olsun.
    Üstelik sana bu ruh halini hatırlataca yazıları,resimleri vs.. kaldır ortadan. İşe nickini değiştirtmekle başla mesela.En büyük hayalini boş bir kağıda yazıp evde görebildiğin yerlere as.
    Karamsarlığa düştüğün zaman bu durumu sallamayı dene.
    "Karşı karşıya kaldığınız aşılması güç durumları mevcut düşünce yapınızla çözemezsiniz.Çünkü bu problemler,mevcut düşünce yapınızın ürünüdürler." demiş Einstain.

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Mutlaka seni üzen insanları uzaklaştır etrafından...

(pardon iki tane gönderdim benim salaklığım )

Her Hakkım Saklıdır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    Herkesin bir derdi vardır ama tuz basma yarana
    Kanama geçici ancak hergün açılan yeni yara
    İnsanoğlunu komaya sokabilir
    Ha şevkat nerede dersen çok uzun zamandır ortalarda yok
    Merhametle birlikte yok oldular, gittiler
    Ve şimdi mantık kaldı yalnız..

bence fazla pesimist rapperları dinleme :) hepimizin önünde uzun yıllar war umudunu kaybetme..
Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 12