Hayallerini Yaşa.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Yetimhanede, bir yardım kampanyasından aldığı ayakkabıya sevinen 6 yaşındaki bir çocuğun fotoğrafı..

mutluluk bu

duygulandirdin adami la hepimizin cocugu var bak simdi. hepimizinkini Allah anali babali buyutsun

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

yok babasulltannn ben bu yasıma kadar böyle gelmişim kemikleşmiş inancım şu an ki sıkıntılarımı önüme koydugum zaman hepsi maddiyata dayanıyorsa benim mutlulugum paradır agacım . ben köpek gibi yırtınıp senelerce çalışmak zorundayken bi başkasının ulaşmak istediğim şeyleri hiç bi emek vermeden elde etmesi beni deli ediyor . ölene kadar da böyle olacak. şimdi biri gelip sağlık falan demesin vururum amk kafam iyi : D 3 sene daha ömrüm olsun ama pişmanlığım olmasın amk  

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Herkeste bi kendını buyuk görme neyıne güveniyolarsa artık her seferinde dalga geçiyorsunuz adam içinden gelmiş yazmış güzelde yazmış.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Şanssız insan yoktur hocalar, sadece ne kadar şanslı olduğunun farkına varamayan aptal insanlar vardır. Ama ne yazık ki iş işten geçtikten sonra hep bunun farkına varırlar. Bilmem anlatabildim mi? :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

one minuteeeeee diyorum:)

hacım yazını tek geçiyorum.. kesinlikle sonuna kadar haklısın..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dostum biraz gerçekçi olalım. Evet, mutlu olmak için illa para şart değil ama mutsuzluğun kesin ilacı para. Para ile saadet olur, hem de bal gibi olur. Para mutluluk getirmez diyorlar. Fakirlik de mutluluk getirmediğine göre, fakir ve mutsuz olmaktansa zengin ve mutsuz olmayı tercih ederim. Sıradan bir fakir adam asla sıradan bir multimilyoner kadar mutlu olamaz.

Para her kapıyı açar.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Dostum biraz gerçekçi olalım. Evet, mutlu olmak için illa para şart değil ama mutsuzluğun kesin ilacı para. Para ile saadet olur, hem de bal gibi olur. Para mutluluk getirmez diyorlar. Fakirlik de mutluluk getirmediğine göre, fakir ve mutsuz olmaktansa zengin ve mutsuz olmayı tercih ederim. Sıradan bir fakir adam asla sıradan bir multimilyoner kadar mutlu olamaz.

Para her kapıyı açar.

Kısaca; Para ile mutluluk alamazsın ama bir mersedesin içinde ağlamak bisikletin üzerinde ağlamaktan daha iyidir. =)

Yaşamak için para lazım. Günümüz düzeni malesef böyle. 

Bana göre para mutluluk getirir ama mutluluğu satın alamaz. Parası olan da mutlu olur olmayanda. İş maddiyatta değil, yalnız değilsen mutlu olursun.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

bos isler :( bunlar bize uzak

Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 29