Hayat Felsefenizi Değiştiren 3 Film
-
Yesman
-
coLin bunu yazdı:
--------------------------------------------------------
link varmı online izleyebileceğim?
-
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------2- The Shawshank Redemption
-----------------------------Hocam bu film gerçekten çok güzel. Adama tecavüz ettiler, adam yılmadı hergün mektup yolladı kütüphaneyi adam etti, müdürün muhasebecisimi ne oldu. Ama sonu çok güzeldi :)
Kendi adına bir hesap açtırıp bütün herşeyi kendine aktarması , bokların arasından kaçması. Çok zekice bir film. İzlenmesi gereken bir film :)
-----------------------------sana bravo, izleyeni var izlemeyeni var, hadi biz izledik , izlemeyenler napcak şimdi filmin bütün tadı tuzu kaçıcak,harbi bravo
1)shawsank redemption
2)2001: a space odyssey(1968-başyapıt-kubrick filmi)
3)psycho(1960)4)memento
5)taxi driver (1976) çok ağır film, ama gerçekten harika
6)a clockwork orange (stanley kubrick filmlerini sevmeye başladıgım film)
7)good will hunting (97 yapımı matt damon filmi)
-
OLD BOY.. izleyin derim
-
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------seven pounds muthişti çok içine işliyo insanın.Girip girmemekte tereddüt etmiştim iiki izlemişim.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------link varmı online izleyebileceğim?
-----------------------------Yok hocam, ben torrent kullanıyorum. Online film izleyen arkadaşlar daha iyi bilir böyle siteleri.
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------Bu filmi görünce aklıma Will smith`in The Pursuit of Happyness filmi geldi. Bu filmini ilk 3`e nasıl almayı unutmuşum dedim. 4. seçenek olarak bu filmi diyorum. :) Altdaki filmi izlemeyenler varsa mutlaka izlesin derim. Afişteki çocuk gerçek oğludur, bilmeyenler için.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Bu filmi görünce aklıma Will smith`in The Pursuit of Happyness filmi geldi. Bu filmini ilk 3`e nasıl almayı unutmuşum dedim. 4. seçenek olarak bu filmi diyorum. :) Altdaki filmi izlemeyenler varsa mutlaka izlesin derim. Afişteki çocuk gerçek oğludur, bilmeyenler için.
-----------------------------Filmin türkçe ismide 'Umudunu Kaybetme' dir. Bende tavsiye ederim.
Ayrıca 'Prestij' de güzel bir filmdir..
-
tamam saol