folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatı Anlatan Felsefi Filmler

Hayatı Anlatan Felsefi Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:
    -----------------------------

101 sevgili. 

bak bide şunu izle kesinlikle .tam sana göre.
    http://www.filmifullizle.com/capkin-spread-2010-filmi-turkce-dublaj-izle.html 

Hacı Sen Akıl Okuyosun Resmen Yemın Ederim Bu Filmı Arıyordum Ya Çok  Feci Bi Film Bu :) İzlemiştim Ama Kafam Güzelken Ondan Bidaha İzliycem.

İŞTE BU FİLM GİBİ OLSUN :)

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

bende aşk acısı çekmeye hazırlanıyorum bakalım ne olcak :D favorilere ekle :D

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

bende aşk acısı çekmeye hazırlanıyorum bakalım ne olcak :D favorilere ekle :D

Allah Yardımcın Olsun Hocam Bunyen Kuvvetliyse 1 Ay Zayıfsa Bir Hafta Sonra Komalık

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

:D bişey olmaz :D benimki kötü ya 1 sene uğraş uğraş :D sonra kız terketsin ama bir akradaşım var 4 sene koştu kız kabul etmedi o dayandıysa bende dayanırım :D saçmalamayalım yaşım daha 19 :) dünyanın en iyi kişide olsa kimse için komalık olmaya gerek yok gerçi az önce koşa koşa bir yerlere gidiyordum ahah kafayı yemeye başladım. ne yapalım kız çok iyiydi kızı bunalttık terketti beni her halimle de sevmişti çok pis pişman olmaya başladım :D ama olsun boşverrr çekilcek çilemiz varsa çekeriz.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 15