Hayatımda Bi Kız Olmadıgında Boşluğa Düşüyorum..Bağımlılık..
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
yaş 19, 5-6 senedir diyor :) yürü be kim tutar seni :)
-----------------------------ne zaman çalıştı benim küçük dead o zaman başladı bu arap saçı hayat hikayesi :))
-
biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz..başka bir kadının aradığımız şey olduğunu sanmıyorum..
(bknz:Fight Club)
-
Gecement bunu yazdı:
yaş 19, 5-6 senedir diyor :) yürü be kim tutar seni :)
----------------------------- -
adam gibi arkadaşın yok heralde.
-
hayatı boş yaşama. nefes aldığının farkına var.
-
Herkes kendine yakın hissettiğiyle mutlu olabiliyor (dost sevgili arkadaş vs.).
Kız olması enteresan değil zaten :)
-
hoca rahat ol bende böyleyim :D kötü çocuk olurum modundan çık. siktikçe daha çok yaranıyorsun. sakın ola tek manitaya düşme. her zaman en az 2-3 tane kızla takıl. derdinin dermanı bu ;)
ben senden biraz daha şanslı görüyorum kendimi. ben yalnız yaşamayıda öğrendim. ama zor oldu tabi.
bak 1 haftadır manitasız yaşıyorum. sorun yok. hatta kafamı dinledim. ama manitasızda olmuyo (: bugünden çalışmalara başlıyorum. en az 2 tane.
-
kendine uraş arıosun mesela minibüse bindiğinde canın sıkılmasın die msjlaşıcak biri ya da ewden çkınca bugün hangi arkadaşımla buluşayım acaba gibi dertleri içinde barındırmamak için olabilir..Benim tawsiyem kendini gerçekten ii tanımak istiosan bi süre kendinle kalmayı başar emin ol yararını görürsün
-
irwa bunu yazdı:
kendine uraş arıosun mesela minibüse bindiğinde canın sıkılmasın die msjlaşıcak biri ya da ewden çkınca bugün hangi arkadaşımla buluşayım acaba gibi dertleri içinde barındırmamak için olabilir..Benim tawsiyem kendini gerçekten ii tanımak istiosan bi süre kendinle kalmayı başar emin ol yararını görürsün
-----------------------------mantıklı bi yaklaşım teşkür ettim :))
-
ajan1111 bunu yazdı:
hoca rahat ol bende böyleyim :D kötü çocuk olurum modundan çık. siktikçe daha çok yaranıyorsun. sakın ola tek manitaya düşme. her zaman en az 2-3 tane kızla takıl. derdinin dermanı bu ;)
ben senden biraz daha şanslı görüyorum kendimi. ben yalnız yaşamayıda öğrendim. ama zor oldu tabi.
bak 1 haftadır manitasız yaşıyorum. sorun yok. hatta kafamı dinledim. ama manitasızda olmuyo (: bugünden çalışmalara başlıyorum. en az 2 tane.
-----------------------------hocam kendimi gördüm sende,mantalite aynı :))