Hayatimda En Çok Gurur Duyduğum Türk Firmasi Reklami
-
http://video.fanatik.com.tr/Barcelona-THY-icin-kamera-karsisinda_1_30790.htm?auto=1
-
Reklam gerçekten çok güzel
-
-Bence-
Güzel olan thy nin reklamında dunyaca unlu bir futbol takımının olması.... Reklam igrenc olmus ama. Adam gibi bi konu yok, bi fikir yok.. Reklamin teması, fikri, bir ulasim sirketi icin cok klasik. Cekimi ile ilgili de begenmedigim bi suru sey oldu.. Kısacası ben sadece barca'nın reklamda olmasını sevdim, baska hiçbirseyi begenmedim bu reklamla ilgili.
-
reklam guzel omus muzıkde fena sayılmaz barca ıle cekılmesı daha hos olmus... Bir dunya devı ıle bır reklam fılmı kendımı dunya fırmasının reklamını ızlıyormus gıbı hıssettırdı... Ama gozume batan bır sey var! bır cok yerde gordugum zaman nedense benı artık rahatsız etmeye baslayan bir durum... Turkuaz mavinin anlamı nedir? Thy nın logosu desem ılgısı yok barca ıle ılgısı var dıyecem barca yı hıc turkuazla gormedım... İlk once mıllı takıma sokulmaya calısıldı sımdı baska bır yere sokulmussu sıralar ınsanlardakı turkuaz mavıyı sevgısı nedır? cozemedım....
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
reklam guzel omus muzıkde fena sayılmaz barca ıle cekılmesı daha hos olmus... Bir dunya devı ıle bır reklam fılmı kendımı dunya fırmasının reklamını ızlıyormus gıbı hıssettırdı... Ama gozume batan bır sey var! bır cok yerde gordugum zaman nedense benı artık rahatsız etmeye baslayan bir durum... Turkuaz mavinin anlamı nedir? Thy nın logosu desem ılgısı yok barca ıle ılgısı var dıyecem barca yı hıc turkuazla gormedım... İlk once mıllı takıma sokulmaya calısıldı sımdı baska bır yere sokulmussu sıralar ınsanlardakı turkuaz mavıyı sevgısı nedır? cozemedım....
turkuazı Türk'ler bulmuştu heralde -
@cyrpt
"moda" denen sey budur belkide
-
Reklam daha iyi olabilirdi. Fakat Türk Hava Yolları beğendiğim, takdir ettiğim bir firmamız.
Turkuaz olayına gelince, adı üstünde zaten Türklerin rengi. -
@blue_dream bunu yazdı:
@cyrpt
-----------------------------Ne modası? Dememek için kendımı zor tutuyorum :) Neyse neticede reklam ghosuma gıttı :)
-
cyrpt bunu yazdı:
@blue_dream bunu yazdı:
@cyrpt
-----------------------------Ne modası? Dememek için kendımı zor tutuyorum :) Neyse neticede reklam ghosuma gıttı :)
-----------------------------Turkuaz adı üstünde TURKuaz türklere has bir renktir, özdeşleştirilmeye calısılıyor hepsi bu, eger sahip cıkmassan baklava gibi yarın yunanistan gider sahip cıkar.
-
http://www.ntvmsnbc.com/id/25045650/
thy nin dev bir klube sponsor olması çok güzel bişey.. reklamımızı da iyi yapıyor.. umarız bi dahaki reklamlarda istanbul ve barcelonayı birleştirirler...
-
Neden Bursa'nın Barcelona gibi olmadığını anladınız mı ? Bizim Türk sermaye önce bizim küçüklere destek verse ? Bizim takımlarımız avrupada oynasa hem takımlar hem Türkiye hemde sponsorlar kazansa ?