Hayatimda En Çok Gurur Duyduğum Türk Firmasi Reklami

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

http://video.fanatik.com.tr/Barcelona-THY-icin-kamera-karsisinda_1_30790.htm?auto=1

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

Reklam gerçekten çok güzel

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

-Bence-

Güzel olan thy nin reklamında dunyaca unlu bir futbol takımının olması.... Reklam igrenc olmus ama. Adam gibi bi konu yok, bi fikir yok.. Reklamin teması, fikri, bir ulasim sirketi icin cok klasik. Cekimi ile ilgili de begenmedigim bi suru sey oldu.. Kısacası ben sadece barca'nın reklamda olmasını sevdim, baska hiçbirseyi begenmedim bu reklamla ilgili.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

reklam guzel omus muzıkde fena sayılmaz barca ıle cekılmesı daha hos olmus... Bir dunya devı ıle bır reklam fılmı kendımı dunya fırmasının reklamını ızlıyormus gıbı hıssettırdı...  Ama gozume batan bır sey var! bır cok yerde gordugum zaman nedense benı artık rahatsız etmeye baslayan bir durum... Turkuaz mavinin anlamı nedir? Thy nın logosu desem ılgısı yok barca ıle ılgısı var dıyecem barca yı hıc turkuazla gormedım... İlk once mıllı takıma sokulmaya calısıldı sımdı baska bır yere sokulmussu sıralar ınsanlardakı turkuaz mavıyı sevgısı nedır? cozemedım....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------

reklam guzel omus muzıkde fena sayılmaz barca ıle cekılmesı daha hos olmus... Bir dunya devı ıle bır reklam fılmı kendımı dunya fırmasının reklamını ızlıyormus gıbı hıssettırdı...  Ama gozume batan bır sey var! bır cok yerde gordugum zaman nedense benı artık rahatsız etmeye baslayan bir durum... Turkuaz mavinin anlamı nedir? Thy nın logosu desem ılgısı yok barca ıle ılgısı var dıyecem barca yı hıc turkuazla gormedım... İlk once mıllı takıma sokulmaya calısıldı sımdı baska bır yere sokulmussu sıralar ınsanlardakı turkuaz mavıyı sevgısı nedır? cozemedım....

turkuazı Türk'ler bulmuştu heralde

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

@cyrpt

"moda" denen sey budur belkide

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Reklam daha iyi olabilirdi. Fakat Türk Hava Yolları beğendiğim, takdir ettiğim bir firmamız.

Turkuaz olayına gelince, adı üstünde zaten Türklerin rengi.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

@blue_dream bunu yazdı:

@cyrpt

Ne modası? Dememek için kendımı zor tutuyorum :) Neyse neticede reklam ghosuma gıttı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

@blue_dream bunu yazdı:

@cyrpt

Ne modası? Dememek için kendımı zor tutuyorum :) Neyse neticede reklam ghosuma gıttı :)

Turkuaz adı üstünde TURKuaz türklere has bir renktir, özdeşleştirilmeye calısılıyor hepsi bu, eger sahip cıkmassan baklava gibi yarın yunanistan gider sahip cıkar.

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.ntvmsnbc.com/id/25045650/

thy nin dev bir klube sponsor olması çok güzel bişey.. reklamımızı da iyi yapıyor.. umarız bi dahaki reklamlarda istanbul ve barcelonayı birleştirirler... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Neden Bursa'nın Barcelona gibi olmadığını anladınız mı ? Bizim Türk sermaye önce bizim küçüklere destek verse ? Bizim takımlarımız avrupada oynasa hem takımlar hem Türkiye hemde sponsorlar kazansa ?

Toplam Hit: 2480 Toplam Mesaj: 14