Hayatımı Yazdım
-
end bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıYigit bunu yazdı
bilimsel olarak ispatlanamayan birşeye inanmıyorum. Dinler dahil.
(inanmıyorum demek yok demek değil fakat ispat yoksa inanmamı beklemeyin demek)araştırın, sonra bu cümleyi yazın
Neyi araştıralım?
"Primat beyni üzerinde uzaktan kontrol sistemleri" diye mi aratalım mesela?
Etik diye bir şey var hocam. Kan alırlar adamdan kan.
aşksdlşaskdlşaskdlas lan yarıldım ya. hocam digiturk kumanda çıkarmış onun için lşksdflşsdkfsşld
bi de bi de uzaktan beyin kontrolünü araştırın diyor adam o da ayrı komik. Bi de MIT CIA falan yazmış allahım çıldırıyorum slkdjfslkdjfskd
olum bazı şeyleri var gibi göstermek, olduğu anlamına gelmez. bunlar devletleri güçlü göstermek için uydurulmuş hikayeler sdlfkjsdlkfsd
senin o bahsettiğin birimler hala keleşli cahilleri durduracak teknoloji düzeyine erişemedi :D:D:D:D:D
@flybatwin bak bu yazdıklarımı oku;
beyin çok kolay kandırılabilen bir organdır. bunca tatavanın sebebi de budur. üstüne bir de insanoğlunun kusurlarla dolu olması bunun tuzu biberidir.
sana tavsiyem; beyini araştır, insan beynini, çalışma mekanizmalarını.
çok fazla bilim bu konuda ilerlemiş değil ne yazıkki, hatta emekleme sürecinde bile diyebiliriz. çünkü beyin en kompleks birim. ama buna rağmen seni doyuracak yanıtlar mevcut. ve lütfen bunları türk kaynaklarından okuma.
profesör v.s. ramachandran'ın yayınlarını ve kitaplarını okuyabilirsin, ufkun açılacak ve tüm bu problemlerinin kaynağını bulacaksın inan bana.
ek: beyninde bir bölge hasar görmüşse, yukardaki yazdıklarım senin için değersiz olacak, allah yolunu açık etsin
neverland tarafından 24/Ağu/21 11:04 tarihinde düzenlenmiştir -
neverland bunu yazdıend bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıYigit bunu yazdı
(inanmıyorum demek yok demek değil fakat ispat yoksa inanmamı beklemeyin demek)araştırın, sonra bu cümleyi yazın
Neyi araştıralım?
aşksdlşaskdlşaskdlas lan yarıldım ya. hocam digiturk kumanda çıkarmış onun için lşksdflşsdkfsşld
bi de bi de uzaktan beyin kontrolünü araştırın diyor adam o da ayrı komik. Bi de MIT CIA falan yazmış allahım çıldırıyorum slkdjfslkdjfskd
olum bazı şeyleri var gibi göstermek, olduğu anlamına gelmez. bunlar devletleri güçlü göstermek için uydurulmuş hikayeler sdlfkjsdlkfsd
senin o bahsettiğin birimler hala keleşli cahilleri durduracak teknoloji düzeyine erişemedi :D:D:D:D:D
sonunda biri anladı şunu :D
-
halk dilinde FireX paradoksu xd
-
Ataistim diyorsun bilimsel olarak ispatlanmayan hic birseye inanmam diyorsun ama hacinin hocanin seni kontrol ettigini, düsüncelerini okudugunu seni baska birilerini öldürtmek icin kullanmaya calistigini söylüyorsun.
Hastaligin nedir bilemem ama normal degilsin.
-
end bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıYigit bunu yazdı
Neyi araştıralım?
Usenmedim aradim aydinlandim artik buyuk resmi gorenlerdenim
-
sayfa açılmıyor ancak
/forum/ana-forum/10-yildir-uzaktan-zihin-kontrolu-ile-uzerimde-tum-hastaliklari-denendi/
bu benim için kafi teşekkürler
-
blackhammer bunu yazdı
tanrı seni kutsasın .d
-
blackhammer bunu yazdı
tanrı seni kutsasın .d
-
yalinyalniz bunu yazdıblackhammer bunu yazdı