Hayatın Amacı Nedir ? Sizce
-
illa bi amaç olcak diye kasmayın bnce
kör tuttuğunu....
bence
-
mutlu olmak..
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------illa bi amaç olcak diye kasmayın bnce
kör tuttuğunu....
bence
-----------------------------
Bigün bi körde seni tutarsa nolcak hoca :DAmaçsız yaşanmaz diye düşünüyorum :D
-
hayat Boş pompala çoşş..
-
hayatım benim kimseyle paylaşmam
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
Toplama-Çıkarma-Bölme Ve Çarpma ;)
-----------------------------hoca 4 işlem deseydın daha seksi olurdu bence ::::)
-
hayatın tek bir amaçı vardır, oda doğduğun andan itibaren ölümü beklemektir.
tek bir şey için yaşıyoruz ve onu bekliyoruz. kimimiz numara yapıyor ölmeyecek gibi yaşıyor, kimimiz ölümü her saniye içinde sevgiliye kavuşmak için bekliyor.
geri kalan ailen olsun, eşin dostun olsun, eşyaların olsun sana bahşedilen hayatın hediyeleridir. ama en büyük hediye nefes almaktır.:)
-
hayat bir sudur iç iç kudur :D
hayat kisiden kisiye bakis acisin gore degisir bana gore gereksiz bi sinav kimine gore vs vs.. :D
-
Hayatın amacı nedri size anlatayımmı
hayat mutlu anlarda güzel kötü anlarda iradesi olmayan insanların intihar etmesine sebep olan bir olaydır ama yaşama sevinci hayattan her şeye rağmen bir zevk almak daima iidir sen kafanı össyemi takıyosun siktir et amk napcaksın sen takma kafana sen kendini kasdıkca her şey daha kotu olur abi ya hayatımızı bir sınav belirliyo düşünsen ne kadar sakat ama. ama her şeye rağmen sen sabah uyandıgında hayat yine baslıyor kim bilir beni ne mutluluklar bekliyor ve büyük bir sevincle hayata baslıyabiliosan işi cozersin abi şimdi kafam bozuk cumleleri toparlayamadım ku.bakmayın her müridimize dolu dolu sevinç dolu bir hayat dilerim
-
ölmek