Hayatın Teması Nedir?...
-
Yalnızlıktan duyulan mutsuzluk içerisinde olan bu hayat neye yarar?Peki ya sebepsizce yaşamalar...Anlamsız Gün geçirmeler,Bir şeyler yapmadan boş vakit öldürmekler...Nasıl bir duygu varsa içimdeki kişiyi katlediyor..Her Gün ölüpde Doğmak Nedir?Bilen varmı?Peki ya hayatını akışına bırakarak yaşayanlar..Hiç bir şey olmamış gibi amaçsızca sokakta yaşayanlara ne demeli!Bütün bu olayları hiç tınlamayanlara peki..Hayat herkese aynımı geliyor yoksa gerçekten güçlü-güçsüz,Zengin-Fakir kavramımı var? Nedir Hayatın Amacı?... Ne için yaşıyoruz biz? Nedir Bu herkesin duyduğu mutsuzluk,yalnızlık...Peki ya çekilen çileler ve ardı kesilmeyen acılar...Bütün bunlar nedir?Ne için biz buradayız nelerin peşindeyiz? Peki bu kadar sorular,sorunlar varken Yaşamak neyedir..Ne için yaşıyoruz biz?
Amacı olmadan yaşamak yaşamaya benzermi? Yada buralarda bu kara parçalarında bu toprak bu tozun içinde ne için yaşadığımızı bilen varmı?Kimileri yaşamayı gerçekten çok sever..Kimileri ise bir umut için yaşar..Kimileri ise Yaşamanın ne demek olduğu bilmez..Çünkü İnsanın yaşamında bildiği tek şey aslında Hiç Bir şey Bilmediğir....Artık Hayatımda Bişiler Karalayıp Çiziyorum Tüm ağır Eleştirilere Açığım :)
İyi günler... -
default theme
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
default theme
-----------------------------doğru demiş hocam |:
-
Temayı bilmem ama işletim sistemi windows ailesinden :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------bende diyorum bu çocuk neden arada mavi ekran veriyor.
-
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Sende olmasan çekilmez zaten işletimler :)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------bende diyorum bu çocuk neden arada mavi ekran veriyor.
-----------------------------Error blue :|
-
Hacım intiharmı ediyosun ? Ne bu
-
By-alper bunu yazdı:
Hacım intiharmı ediyosun ? Ne bu
-----------------------------Hissediklerimi sölüyorum daha yaşayacak çok eşyim var şimdilik ayaktayım ;)
-
Su
bendini
yıkar birgün
gece
gündüze çıkar
yürü bildiğin
yolda
ölümden
öte
ne var ?