folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hayatınızda En Çok Beğendiğiniz Oyun Nedir?

Hayatınızda En Çok Beğendiğiniz Oyun Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    cod 1 cod 2 counter mohaa painkiller doom3
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Duke Nukem 3D, Command & Conquer (ilki )

tabi baya zaman gecti bunlar piyasaya cikali ama bunların ikisi de devrimdi oyun dunyasında, simdiki gibi directx opengl ile hazir altyapiyla yazmiolardı el emegi göz nuruydu heyt be 10 saat basindan kalkmadan oynardim ne kadar cok zamanim warmis

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

monkey island 3

nfs serisi

Mario

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Duke Nukem 3D, Command & Conquer (ilki )

tabi baya zaman gecti bunlar piyasaya cikali ama bunların ikisi de devrimdi oyun dunyasında, simdiki gibi directx opengl ile hazir altyapiyla yazmiolardı el emegi göz nuruydu heyt be 10 saat basindan kalkmadan oynardim ne kadar cok zamanim warmis

Duke...Hatırladım, uzun yıllardan beri ismini duymadım cunku.Duke 3D benim aldıgım ilk oyundu.Sevinçle eve gelmis bilgisayara kurmustum(walla abi nası kurdum ben de bilmiorum o mavi ekranda her tusa sirayla bastim :D)Oyunun ilk bolumunde takilmistim kapida.Uln kapıya vuruyom vuruyom acilmio,sinir oldum nie acilmaz die babami cagirdim dedim "baba oyunda bi yeri gecemiorum yardimci olabilcenmi kapiyi acamiom"O da dediki "uln bi tekme vur acilir a.q kapisi" wallahi de bir tekme atmistim acilmisti.:D:D muhahah uln eski yıllar superdi yaa.Sonra yoq Duke Nukem Forewer'mıs yoq buymus yoq oldu, yıllar gectikce de Duke silindi...

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    arkadaslar bana. SOLDİER OF FORTUNE ..oyunu cok met ettiler .nerden bulcez..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

commandos'un yeri bi başka bende onun dışında çok sevdiğim var daha medal olsun max payne olsun age of olsun fifanın eski yılları(2002 den önce) cm olsun hepsini deli gibi oyn adık aq.

Sizce bu bir vedamıydı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tHeGHoST
    tHeGHoST's avatar
    Erkek
    Prince of Persia çok baba oyundu ve grafikleri çok gsldi, oynanış açısından da devrimdi. İlk duvara tutunma hareketi bu oyundaydı. 60 dakka sınırı kötü olsada baba oyundu beah, indirdim şimdi bi oyniim bakalım.

İmza dediin bööle olur!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo

the ghost ilk duvara tutnma hareketi o oyundaysa kesin oynarım :D .Bu arada call of duty2'yi hamachi'den oynaycak varsa bana da pm atsın.

• Call of duty 1-2

• C.S

• Age of empires serisi

• NFS serisi

• Football Manager
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

tHeGHoST bunu yazdı:

Prince of Persia çok baba oyundu ve grafikleri çok gsldi, oynanış açısından da devrimdi. İlk duvara tutunma hareketi bu oyundaydı. 60 dakka sınırı kötü olsada baba oyundu beah, indirdim şimdi bi oyniim bakalım.

Baba ya Prince'de Duke 3D'den sonra devrim diyebileceğimiz oyunlardan dı bence.Şimdilerde bu Prince serisi,"Prince Of Persia:The Two Thrones" ile dewam edio,makinesi iyi olanlar alsın derim aynı anda 10,15 kişiyle savaşmak super oluo :D

Ama seninde sölediğin gibi zaman sınırlaması kötüydü, sonra ona da trainer buldular ztn.

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SensaR
    SensaR's avatar
    Erkek
    Red Alert
Toplam Hit: 21066 Toplam Mesaj: 92