Hayatınızda En Çok Yapmak İsteyipde Yapamadıklarınız..
-
maksat muhabbet olsun torba dolsun ??
-
kendi uçağımı yapmayı ve kullanmayı hayal ettim.
1300 tl maaş alıyorum, 550 evkirası+aidat, 100tl diğer faturalar ve benzer gidelrer desek geriye yaklaşık 600 artıyo, 300 kadar da yeme içme masrafı. Aylık tasarrufum yaklaşık 300 tl felan kaba bi hesapla.
sayın bakanımızın dediğine bakarsak 800 tl büyük para, o zaman artan 300 tl daha büyük para. yani hala şansım var, hevesim kaçmadı yapabilirim...
-
Hacılar yapmak isteyipde yapamadığınız konusu için erken değil mi daha?
Bu konuya yazacak adamların yaş ortalaması 25 i geçmez.Bu kadar çabuk pes etmeyin derim.Yapamadıklarınız değil ileride yapacaklarınız olarak görün onları.
u235 tarafından 25/Ağu/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
insan gibi yaşamak
31 yıl geçti hala alçak larda sürünüyorum şöyle az da olsa gelecek garantim olamadı gitti mq
en çok stediğim şey düzgün bi hayatım olması ama malesef olmadımı olmuyor
samaccc tarafından 25/Ağu/13 11:53 tarihinde düzenlenmiştir -
16 Ekimde yaşım 19 olacak.Bu tip pişmanlıklar için daha erken olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek ?
-

böyle bir arabayla

böyle yollarda amaçsızca seyahat etmek.
nurulmac11 tarafından 25/Ağu/13 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdı

böyle bir arabayla

böyle yollarda amaçsızca seyehat etmek.
arabayı bilmemde eski istanbul - şile yolu öyleydi ve şunu söyleyebilirim hiçte zevkli değildi aksine o virajlar tam bir işkence oluyordu :(
-
nurulmac11 bunu yazdı

böyle bir arabayla

hmmm
samaccc bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı

böyle bir arabayla

böyle yollarda amaçsızca seyehat etmek.
arabayı bilmemde eski istanbul - şile yolu öyleydi ve şunu söyleyebilirim hiçte zevkli değildi aksine o virajlar tam bir işkence oluyordu :(
aslında tam olarak ifade edemedim. hep filmlerde olur ya hani klasik sahneler. rain mande de vardı sanırım o tarz yollar yani. yurtdışı olsa daha iyi.
-
Wine bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı

böyle bir arabayla

hmmm
Yaş : 18 Dün seni Ab'ye girene kadar çizmişlerdi.Bugün Ab'ye girdik sanırım ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
böyle bir arabayla

gezmekten bahsediyosun yani evet haklısn bende aynı fikirdeyim .hayatımın sonuna kadar bıkmayacağım şey gezmek diyar diyar ..