folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hayatınızı Değiştirecek 62 Öneri

Hayatınızı Değiştirecek 62 Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Özellikle yazılımcılar için arkadaş çok güzel yazmış bu postu,gerçekden uyulması gerek öneriler.

Kendisini tanımıyorum,yazı hoşuma gittdi paylaşayım dedim.

http://ferruh.mavituna.com/hayatinizi-degistirecek-oneri-oku/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

İlk maddeye kendınızı gelıstırın yazmıs bu ne aq hersey olabılır bunun altına kıtap okumak yazacaktın ustune nıye bunu yazdın 1. madde nin altına 100 tanede yazsa yıne olay 1 e cıkıyo

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Aga bu nedir ya o kadar anlatmış bir rekât namaz kılın dememiş ne manevisiz adam kardeşim maneviyat olmadan insan rahat hareket edemiyor ya :)

Ondan ziyâde çoğu boş bence söylediklerinin ben size bir öneri yapayım hepsini kapsayan hani şöyle bir söz var ya.

" Kolonilerin hayatta kalmalarını sağlayan tek şey, hiç bitmeyen hareket döngüleridir "

Burda anlatılmaya çalışan şey " hareket " kısmını incelediğimizde, yani bakıyorsun koca koloni meselâ binlerce üyesi var mesela karınca kolonisi diyorum, yürüyen bir ordu sürekli orman tabanında hareket halinde ve önüne çıkan her şeyi yağmalayarak güçlenip ayakta kalan bir ordu.

Bu hareket kısmını aldığımızda bu lafı " hareketi " bakıyorsun, kazanmak için başarmak için, zayıflamak için, kilo almak için, bir yere gitmek bir işi bitirmek için hep hareketli olman lazım, yani uyuduğun oturduğun yerden hiç bir cacık olmuyor.

Kendinizi geliştirin demiş mesela 1. madde ve toplam 62 maddenin ben en başına bu kelimeyi korum hareket'i hepsini egale eder çünkü dediği şeylerin hepsi hareketle olan şeyler bir şey hayal ederken bile beyine sinyal yollucan vs düşüncen oda bir harekettir.

Yani aslında en büyük güç insan için harekettir burdan bu anlaşılıyor, her ne ama her ne olursa olsun elde etmek istiyorsan o iş için kalkıp hareket edeceksin bu bu kadar basit bu mantığı kavradınızmı geri kalan tüm öneriler yamulur.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Baya iyiymiş. Kendisini bir kere gördüm türkiyeye geldiğinde, hacker dünyasında nadir bulunan bilgi ve kisilige sahip

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Baya iyiymiş. Kendisini bir kere gördüm türkiyeye geldiğinde, hacker dünyasında nadir bulunan bilgi ve kisilige sahip

tassak mi gectin anlamadim ama cok sikimsonic bi yazi bazi seyler sacma hemde baya sacma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

tassak mi gectin anlamadim ama cok sikimsonic bi yazi bazi seyler sacma hemde baya sacma

hayat konusunu siktir ette bilişim dünyası, çalışma prensibi, müşteri ilişkisi, bakış açısı adına çok doğru konuşmuş.

özellikle o iyi sistem, iyi masa ve sandalye kısmı. Çalıştığın yer ergonomik değilse sıkıntıdan ayakta kod yazıyorsun benim gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kardeşim o da değil de arkadaş çok iyi yazmış 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

Kendine göre yorumlamış, gayette başarılı. Sektördeki sağlam kişilerden biridir Ferruh. Network ve bilgisayar güvenliği ile ilgileniyorsanız kesinlikle takip etmelisiniz bu adamı.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

daha yaratıcı şeyler beklerdim network ve güvenlik uzmanı birinden ama yine de hoş olmuş :) tecrübelerini daha iyi şekilde aktarabilirdi diye düşünüyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

bu eleman iyi beyler, yurt dışında güvenlik firması açtı türkiyeden de gerçekten yetenekli arkadaşlara da fırsat yurt dışına çıkmalarında yardımcı oldu, bana göre en büyük başarısını pentagon için yaptığı projelerdir. Bu ülkeden bi kaç hack yöntemi bulup antalyada paralarla, karılarla yakalanan sözde hacker de çıktı bu arkadaş gibi kendini geliştirip yurt dışına açılanlarda oldu. 

zaman zaman iş ilanı paylaşır kendi projeleri yada firmaları için ilgilenenler onları inceleyebilir. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

site tasarimini bok etmis eskisi iyiydi solda o kafa var diye ciktim siteden :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 13