"Hayatınızı Değiştiren Sözler Ve Anılar"
-
""saygım senin orospun olsun kaygım benim aşkımdır"" sagopa
valla bu sözü duydukdan sonra insalara daha ılımlı yaklaışmaya başladım -
"hayat boş pombayla coş" ehehehe buda fena deil sewiom
-
dunyadakı tum guzellıkler sadece dunyada kalır ve tum bu guzellıkler ..
(yaw gerisini unuttmusum) -
ha bide
çaresiz iseniz
çare de yine sizsiniz -
bi insanın yaralı haldeyken yaşamak istiyorum diye bağırdığını duyduğumda değişti hayatım. ölümü çok düşünmek, musalla taşımın başında anam babam ve tüm yakınlarımı düşündüğümde hayat daha bi anlamlı geldi..
-
Aşk sözleri yalan oluyor..! (sen cık antalyadan istanbula kızın yanına git kız sana senin icin hersey değer desin sende asık ol hatuna 2. hafta trip yapsın cek git) yalan aq yalan :D
-
erkeklerın kalbı mezar gıbıdır gıren bı daha cıkamaz kızların kalbı tuvalet gıbıdır gıren cıkan bellı olmaz...:))
-
herşey mümkündür,imkansız sadece zaman alır...
-
the game babanın tayfası olan blackwallstreet we onun müthiş felsefik sözü.. "Live 4 Everthin, Die 4 Nottin"
-
bende anlardan bahsediim,kendime ait:
- 19 yasimdayken araba kazasi gecirdim,3 ay yattim ( 4 gun komada),ilk defa 3 hafta sonra sicabildim ve mutluluktan aglayarak wc den ciktim(pardon ama dooru),yeyip icip cikarabiliosan dunyanın en mutlu insanısın felsefesini tecrube ettim.
- tam iyilesmisken 20 yasimda 7,4 le tanistim,enkazdan ciktim,hayatin guzellikleriyle tanistim,farkli bakis acilari gelisio ss..
- 23 yasimda evlendim hakkatten ask idi,
- ayni sene 10.000 usd dolandirildim,herkesi kendim gibi zannetmemeyi ogrendim,
- 24 yasimda bosandim,3 gun panjurlar kapali nazan ablanin gitme kal bu sehirde parcasi esliinde surekli agladim ama ask guzel seymis hala inadına asık oluyorum,
- 26 yasimda tokez teline takildim neyseki sadece aydinlatma mayınıymıs,hayat film seridini bizzat gordum,gerginlii hissettim anda:(
27 yasindayim,sagliklıyım,sikayet etmemeyi ve sukretmeyi ogrendim.
Toplam Hit: 5743 Toplam Mesaj: 39