Hayatta En Çok Değer Verdiğiniz Şey Nedir?
-
Sürekli tarafıma yöneltilen bu soruyu bi kere de ben sorayım dedim.Evet arkadaşlar,
"Hayatta sizin için en önemli şey nedir?"
Verdiğim cevabı kimsenin beğenmemesi ben de tedirginlik yol açmakta.Acaba mantıksız mı?Ya da istenilen cevap değil mi?
Kişinin en çok değer verdiği vücuh,zamanının mı yoksa aklının mı üzerinde durduğu mecraa.
Zannedersem her ilişkideki müzmin soruna burada mantıklı bir cevap buluruz...
Benim en çok değer verdiğim alan....İŞİM..
-
Sadece ve sadece sevdiğim insan.
Sadece Destina.
-
en çok değer verdiğim şey, samimiyet. ve insanların olduğu gibi görünmesidir. bunun tersi de en nefret ettiğim şey.
-
Hiçbirşey.
-
penisim
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
penisim
-----------------------------muhahahahah:D nasıl değer veriyon ona.?
-
RockZoneStage bunu yazdı:
Hiçbirşey.
Aynı düşüncede hissdiyorum.Ama aklen böyle düşnüüyorum.Sonradan düşündüm ki vaktini nerede yoğun olarak sarfediyosan ona değer veriyosundur.Bu yol beni işime götürüyor işte.Değişik bir halvet.Umutsuz desem değil,can sıkıntısı desem değil... -
sacma bir soru kanimca...gereksiz..laf olsun diye söylenildigi kanaitindeyim...paradoks...
-
Ailem ve sevdiğim tüm insanlar.
-
ben paraya çok değer veriyorum.yalan yok bende
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------sacma bir soru kanimca...gereksiz..laf olsun diye söylenildigi kanaitindeyim...
Teknolojinin bi zamandan sonra aciz kaldığını hep söylemişimdir zaten.Halet-i ruhiyenin hissettirilememesi ya da hissedilememesi ağızdan çıkan her sözü gereksiz kılıyor.Haklısın.Sana da saygım sonsuz.