Hayatta En Mutlu Olduğunuz 5 An.
-
Sevdiğim insanlarla birlikte olurken,
Gitar çalarken,
Şarkı söylerken,
..
bu kdr geldi aklıma
-
1.ilk tahri bulusmasına katıldıgım zaman
2.tahri tshirtm geldiginde
3.köpegim oldugunda
4.hsbc patlamasında kurtuldugumda
5.sigara almak icin cebimden 3.75 cıktıgında. -
2 tane bile bulamadım.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------eve kotla gittiydim sünnetten sonra. meğersem uyuşturduklarından hissetmiyomuşum eve bi geldim abaaaaw
-----------------------------
muhahaha sünnetini hatırlayanlar varmış, iyiki ben bebekken yapılmış :D yoksa kimseye elletmezdim :D -
Gece yaptığım her uzun otobüs yolculuğu
Yağmur yağarken şemsiyeyi süs niyetine kullandığımdan her ıslanışım
Gece herkeslerin uyuduktan sonra bahçeye çıkıp şezlongtan bozma bişeye oturup her şeyi dinlediğim anlar
Sevdiklerimle geçirdiğim her anBir de hayatımda 20 gün vardır ki çok çok mutlu olduğum, ama sonrasında ise hayatımı kabusa çeviren :)
-
2 tanesini bile hatırlamıyorum diyen hocalar bir sürü an yaşıyoruz şuan bile 5 tane yazmak zor olmamalı bence.
kimi neyin ne kadar nasıl mutlu ettiği önemli değil. birinin 5. sırasındaki an benim ilk anım da olabilir. -
2 tanesini bile hatırlamıyorum diyen hocalar bir sürü an yaşıyoruz şuan bile 5 tane yazmak zor olmamalı bence.
kimi neyin ne kadar nasıl mutlu ettiği önemli değil. birinin 5. sırasındaki an benim ilk anım da olabilir.
biz hiç mutlu olmadık ki :D -
baron_27 bunu yazdı:
kimi neyin ne kadar nasıl mutlu ettiği önemli değil. birinin 5. sırasındaki an benim ilk anım da olabilir.
biz hiç mutlu olmadık ki :D
arkadaş ilk 31 inde de mi mutlu olmadın :D -
genelde mutluyumdur ama memlekete dönünce dedemi sağlıklı görmek beni her seferinde çok mutlu etmiştir.
bide çocuk sevmek her an mutlu olurum yanı
-
1- İlk bilgisayarım olduğunda
2- Bisiklet sürmeyi öğrendiğimde.
3- Okuduğum liseyi kazandığımda.
4- İlk maaşımı aldığımda.
5. ----------------------------