Hayattan Soğutan Ergen Çiçekçikleri :|
-
ank da bu kadar yok galiba emolar daha cok ist da :D
cok tipsizler ya :|
-
Lam waryaa Böle Hayatın ta a.q zati bi kaç gündür intihar etmeyi düşünüyodum bunlarda son darbe oldu...bunları görünce burama kadar geldi artık yaşamanın bi anlamı yok :D
-
la ama aynada fantezi yapanlar gusele benzio la tabi bnm gusellik anlayisim farkli:D ama ordaki teyzeyede bittim:)
-
@sertan nereye gidio bu gençlik :)
walla bizde bilmiyoz abi :D
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------nereye gidio bu gençlik :)
-----------------------------
taxime gidiolar:|dün ordaydım bu tiplerin alayı orda:|
-----------------------------ben her gün taksimdeyim ben ne yapayım gına geldi artık bunları görmekten ben kendi gençliğimden utanıyorum :/
-
kızlar bende gayet sağlam
benim ilgimi gothic tikky emo vb... tarz kızlar çekiyor..
ben kızda ilk dar paça kotuna bakarım dar paçaysa sorun yok bide ustundeki t-shirt olmucak askılı veya body tarzı vucuda yapışık olcak kızlara cok yakışıyor
bknz : 1.resim mavili hatun
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Baron dayı senn için deliği olsun yeter zaten :| Abazasın yalan mı :p
töbe töbe ama ne yapim haci hatunlar sexi :C yalan mı :P
baron ne abaza adamsın amk . tarikat abazasısın.bu arada mc by-ram'ada ayrıca koptum . :D:D:D
-
şöyle kızlar varsa bende emo olurum :D
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------len benimde montelerim var orda onları niye yapıştırmadın :|

-----------------------------file:///C:/DOCUME~1/emre/LOCALS~1/Temp/moz-screenshot.jpg
koycaın linke sokim :|
ayrıca bunlarda gop'ta bile türemeye ba$ladıysa gecmi$ olsun demektir. 2 tane erkek emo gördüm gopta yarılıodum oldugum yerde ak :|
pembe renkli askılı bluzlar, ojeli tırnaklar flan :| emotional travestiler :D
-
Çok iyi bir pozisyon :|