Haydi "Güllüm" Yapmaya
-
Bursaya laf söyleniyor zaten.Onu açanın anas......... :@ Bursada olsam Allahıma kitabıma camını çerçevesini indirirdim.Aqmun o.çları :@
-
Gay Kahvesine Belediye Mührü
Türkiye'nin ilk 'eşcinsel kahvesi' sadece iki gün açık kalabildi. Gökkuşağı Derneği'ne ait Bursa'daki kahvehane yangın önlemlerinin yetersizliğini gerekçe gösteren Osmangazi Belediyesi'nce önceki akşam kapatıldı. Dernek başkanı Öykü Evren, kapatma kararına şöyle tepki gösterdi: "Silikonlarımızın patlayıp yangın tüplerinin yetersiz olmasından mı korkuyorlar. Konuyu AİHM'ye götüreceğim."Cevap süper: Silikonlarımızın patlayıp yangın tüplerinin yetersiz olmasından mı korkuyorlar. :D
-
hoca bence bu kahvehaneye garson olarak iskoyu yollamak lazım tam yakışır oraya hem yabancılıkda cekmez :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bursaya laf söyleniyor zaten.Onu açanın anas......... :@ Bursada olsam Allahıma kitabıma camını çerçevesini indirirdim.Aqmun o.çları :@
-----------------------------Walla bende bursalıyım ama boyle birşey yapmayı düşünmem herkesin kendi seçimi madem Türkiye hukuk ülkesi diyonuz,madem Laikiz diyonuz,madem Atatürk'ün yolunda gidiyoruz diyorsunuz,madem medeniyiz diyosunuz neden boyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz ??
+ Bursaya laf atan bir iki mürit olmuş.Bu adamlar İstanbulda,bursadakilerin 100katı olduğunu bilmiyolar sanırım :) Hep bursadan çıkıyomuş muhahahaha :) Sen hiç bursanın Yıldırımında gezmedin sanırım bi ara gelde seni Tophane'ye götürem o zaman anlarsın bunların hep nerden çıktığını :) -
Bsw bunu yazdı:
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------demekki bursa'ya gezmeye gittigimizde kahvehane'lere ugrayıp adres sormucagız:)
ehaha.. aklıma bu sahne geldi düşünsene Bursa'da o kahvehaneye girsen böyle bir diyalog gerçekleşmesi enteresan olurdu olsada tecavüzcü coşkun ne olurdu bilmem.. http://www.youtube.com/watch?v=ttyfcH0R1MM (1:45 ten sonrası çılgın)
mauhauha video manyak :D neresi la orası herkes mi abaza olur be kardeşim :)) -
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Walla bende bursalıyım ama boyle birşey yapmayı düşünmem herkesin kendi seçimi madem Türkiye hukuk ülkesi diyonuz,madem Laikiz diyonuz,madem Atatürk'ün yolunda gidiyoruz diyorsunuz,madem medeniyiz diyosunuz neden boyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz ??
+ Bursaya laf atan bir iki mürit olmuş.Bu adamlar İstanbulda,bursadakilerin 100katı olduğunu bilmiyolar sanırım :) Hep bursadan çıkıyomuş muhahahaha :) Sen hiç bursanın Yıldırımında gezmedin sanırım bi ara gelde seni Tophane'ye götürem o zaman anlarsın bunların hep nerden çıktığını :)
2-3 kişi laf atmış.Fakat artık herkesten duyar hale geldim.Birde üstüne yok gaylarla ilgili yok kahvehanesi yok gay yürüyüşü bilmemne saçma sapan organizasyonlarla çıkarlarsa temelli rezil ediyorlar.Bursa Osmangazi'de gezmediğim,gitmediğim yer yoktur.Böyle saçma sapan gaylara toplara rastlamıyorum.Osmanlıya başkentlik yapmış,Tarihin ve doğanın en üst noktada olduğu şehrin adını çıkartmasınlar.
Diğer yandan bakarsak hala söylediğimin arkasındayım.Sktirsin gitsinler başka şehirde açsınlar.Ben gaylara insan gözüyle bakmam.Bunlara karşı çıkmakla laikliğin,Atatürkçülük gibi konuların alakası yok. 4-5 senedir Yalovadayım.Bursa halkı nasıl gay yürüyüşüne karşı çıkmış.Aynı şekilde bunada karşı çıkacaktır.Gönül isterdiki bende onların arasında olayım. -
Benimde hoşuma giden birşey değil ama sana kesinlikle katılmıyorum... Bunu söylüyorsan o zaman düşünce özgürlüğünü savunma forumda çünkü bunlar çelişiyo dostum :S
-
Bursa'da geçen hafta açılan eşcinseller kahvehanesi, ''işletme ruhsatı olmadığı'' gerekçesiyle merkez Osmangazi İlçe Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldı.
Travestileri, Transseksüelleri, Geyleri, Lezbiyenleri Koruma, Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği (Gökkuşağı) Başkanı ve aynı zamanda kahvehanenin sahibi Öykü Evren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kahvehanenin kapatıldığını söyledi.
Kahvehanenin açılmasıyla ilgili haberlerin gazete ve televizyonlarda yayınlanmasının ardından Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin iş yerine geldiklerini anlatan Evren, ''Ekipler, işletme ruhsatı almadan iş yerini çalıştırdığım iddiasıyla 'Kapatma zabıt varakası' bıraktıktan sonra kahvehaneyi, girişine şerit çekip kapattılar'' dedi.
Evren, kahvehanenin açılmasıyla ilgili bütün evrakı tamamladığını, belediyeye de gerekli başvuruları yaptığını öne sürerek, şöyle konuştu:
''Tüm evraklarımız tamamken kahvehanenin kapatılmasını anlayamıyorum. Tüm yasal haklarımı kullanarak yeniden açılması için uğraşacağım. Toplumdan bu konuda destek bekliyorum. Ben burada sigortalı 3 eşcinsel çalıştırıyorum. Bu insanlara istihdam sağladım. Belediyeden işletme ruhsatı alınıncaya kadar kapalı kalacakmış. Bursa Kahveciler ve Benzerleri Odası Başkanı ile yöneticileri de gelerek incelemelerde bulundular. Hiçbir evrakımın eksik olmadığını söylediler. Kahvehaneyi açma girişimlerimden bir sonuç alamazsam eşcinseller adına konuyu Birleşmiş Milletlere ve Avrupa mahkemelerine taşıyacağım.'' Kahvehanenin kapatılmasını duyarak iş yerine gelen eşcinseller de konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediler.
Osmangazi Belediyesi yetkilileri ise zabıta ekiplerinin yaptıkları denetimde kahvehanenin işletme ruhsatı almadan açıldığının tespit edildiğini, bu nedenle Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu'na dayanarak işletmenin kapatıldığını bildirdiler.
Bursa Kahveciler ve Benzerleri Odası Başkanı Yavuz Özkarayurt da bir kahvehanenin açılabilmesi için iş yeri sahibinin sadece belediyeye başvurusunun yetmediğini, işletme ruhsatının alınabilmesi için belediye ekiplerinin denetim yapması gerektiğini kaydetti.yanee kapatıldı skiş yapamayacaklar artık muhahaha:)
-
ganimet bunu yazdı:
Bursa'da geçen hafta açılan eşcinseller kahvehanesi, ''işletme ruhsatı olmadığı'' gerekçesiyle merkez Osmangazi İlçe Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldı.
İyi yapmışlar helal olsun.Defolsun gitsinler aqmun sapıkları.