Haydi Küçükken Zannettiklerimizi Yazalım!:D
-
Hadi Arkadaslar eskiden,Küçükken,bir zaman
sizinde Zanlarınız Olmuştur Paylaşın..
Ben Başlıyım
Eskiden Elektriği Ediz Hun'un Buldugunu sanırdım Bu sanmam hocanın bana sormasıyla bitmişti sınıfda gülmekden ölmüştü
Ben eskiden Cüneyt Arkın Abinin Adının Cüney Soyadının Tarkın oldugunu Sanırdım
Küçükken "Şirinler" çizgi filminde "iyi cocuk olursanız şirinleri görürsünüz" Sözüne Gerçekden inanırdım Ama,
Şirinleri görmek için ii cocuk olmaya gerek yokmus
O çizgi filmde şirinlerin yaşadıgı Mantarların Kafa yapan Mantarlar oldugunu
Coook Sonra Öğrendim o çizgi filmde gizli Mesajlar veriliyor
Eminim bilmeyenler de wardır
Al o Mantarın enziminden Şirini Gör
Ha Bir de , ben küçükken annem ve babamın ben büyüdükçe bana Cok gizli bilgiler vereceklerini sona birinin beni alacağını yetiştirecegini sanırdım
Seçilmiş kişiyim ben , öle olmasa da seçilecem derdim 
Bunu DA şmDi hatrlADm
Birileri GErçekTen Taştan Ekmek çıkarabiliyor Sanırdm
[Ekmeğini taştan Çıkarmak] -
Mesaj kutuna bi bak istersen..
-
Ben Atatürk ile Cüneyt Arkını arkadaş sanırdım, ülkeyi birlikte kurtardıklarını zannederdim :)
-
büyüyünce adam olacağım sanırdım.., büyüyünce büyicek sanırdım :P
-
dudaktan öpüşülerek çocuk yapıldığını sanırdım :D itiraf edin, sizde öyle sanmıştınız küçükken. :D
-
vardi boyle bi konu.
-
2 Arkadaşla aynı düşüncelere kapılmışım 1.si Şirinleri gerçekten görebileceğimi düşünürdüm, 2.si Filmdeki intihar sahnelerinde gerçekten kadının veya adamın uçurumdan atladıklarını sanırdım bigün babama baba bu kadın şimdi uçurumdan atladı ve öldü parasını ailesinemi vericekler diye sorduğumda oğlum salakmısın ne boksun diye cevap aldığımda ölmediklerini öğrendim, ekstra olarak Çocuğun ön taraftan değil arka taraftan çıktığını sanardım (:
-
ilkokulda zaman tablosu vardı hani hepiniz hatırlarsınız. ilk çağ, orta çağ, yeni çağ, yakın çağ diye giderdi... 2000 de biterdi o tablo. ve bende 2000 de herşy bitecek sanırdım. kıyamet kopacak dünyanın sonu olacak ve hepimiz öleceğiz. 2008 deyiz çok şükür.
-
küçükken babam alışveriş yaparken kredi kartı kullandığında bedavaya aldığımızı sanırdım ne saf ne masum oluyo insan küçükken ya :P
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------dudaktan öpüşülerek çocuk yapıldığını sanırdım :D itiraf edin, sizde öyle sanmıştınız küçükken. :D
-----------------------------Yok ben evlenince kendinden olur sanıyodum, cinsellik kavramı yok tabi o zamanlar :D Hatta nasıl oluyo acaba diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.
Sonra daha da büyüyüp cinsellik kavramı oluşmaya başlayınca ki bu 6. sınıf felandır ters ilişkinin normal olanı olduğunu zannederdim çünkü dişi cinsel organını bilmiyodum ve ön tarafta çiş için küçük bi delik var sanıyodum sadece. Kimseye söylemeyin :)
-
almanyayı jetgiler çizgi filmindeki gibi havada sanardım:P ama napam okadar çok övüyolardı bende öle sandım :D