Haydi Küçükken Zannettiklerimizi Yazalım!:D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

Hadi Arkadaslar eskiden,Küçükken,bir zaman

sizinde Zanlarınız Olmuştur Paylaşın..

Ben Başlıyım

Eskiden Elektriği Ediz Hun'un Buldugunu sanırdım Bu sanmam hocanın bana sormasıyla bitmişti sınıfda gülmekden ölmüştü

Ben eskiden Cüneyt Arkın Abinin Adının Cüney Soyadının Tarkın oldugunu Sanırdım

Küçükken "Şirinler" çizgi filminde  "iyi cocuk olursanız şirinleri görürsünüz" Sözüne Gerçekden inanırdım Ama,
    Şirinleri görmek için ii cocuk olmaya gerek yokmus
    O çizgi filmde şirinlerin yaşadıgı Mantarların Kafa yapan Mantarlar oldugunu
    Coook Sonra Öğrendim o çizgi filmde gizli Mesajlar veriliyor
    Eminim bilmeyenler de wardır
    Al o Mantarın enziminden Şirini Gör

Ha Bir de , ben küçükken annem ve babamın ben büyüdükçe bana Cok gizli bilgiler vereceklerini sona birinin beni alacağını yetiştirecegini sanırdım Seçilmiş kişiyim ben , öle olmasa da seçilecem derdim

Bunu DA şmDi hatrlADm

Birileri GErçekTen Taştan Ekmek çıkarabiliyor Sanırdm
    [Ekmeğini taştan Çıkarmak]

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Mesaj kutuna bi bak istersen..     
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Ben Atatürk ile Cüneyt Arkını arkadaş sanırdım, ülkeyi birlikte kurtardıklarını zannederdim :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

büyüyünce adam olacağım sanırdım..,  büyüyünce büyicek sanırdım :P 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

dudaktan öpüşülerek çocuk yapıldığını sanırdım :D itiraf edin, sizde öyle sanmıştınız küçükken. :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    vardi boyle bi konu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek

2 Arkadaşla aynı düşüncelere kapılmışım 1.si Şirinleri gerçekten görebileceğimi düşünürdüm, 2.si Filmdeki intihar sahnelerinde gerçekten kadının veya adamın uçurumdan atladıklarını sanırdım bigün babama baba bu kadın şimdi uçurumdan atladı ve öldü parasını ailesinemi vericekler diye sorduğumda oğlum salakmısın ne boksun diye cevap aldığımda ölmediklerini öğrendim, ekstra olarak Çocuğun ön taraftan değil arka taraftan çıktığını sanardım (:

if else while vs.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

ilkokulda zaman tablosu vardı hani hepiniz hatırlarsınız. ilk çağ, orta çağ, yeni çağ, yakın çağ diye giderdi... 2000 de biterdi o tablo. ve bende 2000 de herşy bitecek sanırdım. kıyamet kopacak dünyanın sonu olacak ve hepimiz öleceğiz. 2008 deyiz çok şükür.

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    küçükken babam alışveriş yaparken kredi kartı kullandığında bedavaya aldığımızı sanırdım ne saf ne masum oluyo insan küçükken ya :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------

dudaktan öpüşülerek çocuk yapıldığını sanırdım :D itiraf edin, sizde öyle sanmıştınız küçükken. :D

-----------------------------

Yok ben evlenince kendinden olur sanıyodum, cinsellik kavramı yok tabi o zamanlar :D Hatta nasıl oluyo acaba diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.

Sonra daha da büyüyüp cinsellik kavramı oluşmaya başlayınca ki bu 6. sınıf felandır ters ilişkinin normal olanı olduğunu zannederdim çünkü dişi cinsel organını bilmiyodum ve ön tarafta çiş için küçük bi delik var sanıyodum sadece. Kimseye söylemeyin :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    almanyayı  jetgiler çizgi filmindeki gibi havada sanardım:P ama napam okadar çok övüyolardı bende öle sandım :D

İNADINA TeXaS..
Toplam Hit: 2767 Toplam Mesaj: 16