Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım : Kaydolanlar Gelsin. Toplantı Var..
-
benide dahil et hacı gelirim toplantıya pm aratım sana msn aklersin
-
bir reklama bir kez veya istediğin kere tıklama yapan, sonra tıklanmayan bi kod vardı, onu bulan paylaşabilirmi, banlanmamak için mühim
bide kimin tıklayıp tıklamadığınıda görsek süper olur, ama böyle bir şey varmı bilemeyeceğim :)
-
bu konu hakkında bana bilgi veya yol gösterecek olan arkadaş olursa pm atsın beyler lütfen
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------bir reklama bir kez veya istediğin kere tıklama yapan, sonra tıklanmayan bi kod vardı, onu bulan paylaşabilirmi, banlanmamak için mühim
bide kimin tıklayıp tıklamadığınıda görsek süper olur, ama böyle bir şey varmı bilemeyeceğim :)
-----------------------------
abi sormayın bişi ekleyin grubu büyük süpriz var herkes kreyzi adres ver hediye yolaayacaz diyecek :D -
yokmu bir yardım edecek yav
-
slm aga benim pc tamirde oldugu için ben toplantıya katılamaya bilirim msn uz-i@hotmail.com
-
Hala devam ediyor mu bu uygulama ?
-
müridler el ele verelim ama; 40 kişi çok fazla, sağlam 7-8 kişi yeterli. biz iki sene önce grup kurmuştuk, zaten sizde ondan esinlendiniz. biraz zaman geçti, bazıları abarttı sonucunda banlandı, sonra bizim sitelere sürekli tık attılar. ee günlük hitsiz site 100-300 tık alırsa velhasıl bizi de banlattılar. diyeceğim o ki. fazla dayanamazsınız. ki dayansanız da aranızda yamuk yapan, cayan çok olacaktır. kendinizi korumanızı, az ve sağlam kişilerle buişi yapmanız sürenizi uzatır. öneridir.
-
Tamam bende varım Kreyzi işini bilir... Tam Destek.
Kreyzi msn de vardı, Noneymi ekledim ama Henüz Ne gelen var Nede Giden. Neredesiniz Toplantı ne Zaman Bari onu belirtin.?
-
usta ben şunu anladım reklam vermeden hiç sermayesiz bir bok olmuyor
siteni kuracan
adam gibi tutması için reklamını verecen ondan sonra gelr ipin ucu