folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım : Kaydolanlar Gelsin. Toplantı Var..

Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım : Kaydolanlar Gelsin. Toplantı Var..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    benide dahil et hacı gelirim toplantıya pm aratım sana msn aklersin

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bir reklama bir kez veya istediğin kere tıklama yapan, sonra tıklanmayan bi kod vardı, onu bulan paylaşabilirmi, banlanmamak için mühim

bide kimin tıklayıp tıklamadığınıda görsek süper olur, ama böyle bir şey varmı bilemeyeceğim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    bu konu hakkında bana bilgi veya yol gösterecek olan arkadaş olursa pm atsın beyler lütfen

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:
    -----------------------------

bir reklama bir kez veya istediğin kere tıklama yapan, sonra tıklanmayan bi kod vardı, onu bulan paylaşabilirmi, banlanmamak için mühim

bide kimin tıklayıp tıklamadığınıda görsek süper olur, ama böyle bir şey varmı bilemeyeceğim :)

-----------------------------
    abi sormayın bişi ekleyin grubu büyük süpriz var herkes kreyzi adres ver hediye yolaayacaz diyecek :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    yokmu bir yardım edecek yav

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

slm aga benim pc tamirde oldugu için ben toplantıya katılamaya bilirim  msn uz-i@hotmail.com

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hala devam ediyor mu bu uygulama ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    müridler el ele verelim ama; 40 kişi çok fazla, sağlam 7-8 kişi yeterli. biz iki sene önce grup kurmuştuk, zaten sizde ondan esinlendiniz.   biraz zaman geçti, bazıları abarttı sonucunda banlandı, sonra bizim sitelere sürekli tık attılar. ee günlük hitsiz site 100-300 tık alırsa velhasıl bizi de banlattılar. diyeceğim o ki. fazla dayanamazsınız. ki dayansanız da aranızda yamuk yapan, cayan çok olacaktır. kendinizi korumanızı, az ve sağlam kişilerle buişi yapmanız sürenizi uzatır. öneridir.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tamam bende varım Kreyzi işini bilir... Tam Destek.

Kreyzi msn de vardı, Noneymi ekledim ama Henüz Ne gelen var Nede Giden. Neredesiniz Toplantı ne Zaman Bari onu belirtin.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

usta ben şunu anladım reklam vermeden hiç sermayesiz bir bok olmuyor

siteni kuracan 

adam gibi tutması için reklamını verecen ondan sonra gelr ipin ucu

...said addicted.
Toplam Hit: 4927 Toplam Mesaj: 33