Haydi Size Bir Soru ... Akıl Erdiren Olursa Banada Haber Versin !!
-
Bilgisayarımda MBM5 Programı kullanıyorum işlemcimin ısısını görebilmek için ..
Yanlızz Farkettimki birseylerle ugrastıgım zaman normal 50 55 60 arası gezinen ısı 100 109 bile oluyorr daha sonrada makina kilitleniyor ...
Ben bu Gösterge Boşulmuss Teli kopmuş takometre gibi oldugunu sanıyorum ama pekte bilmiyorum hanii HayırMıdır Sizcee . ??
normal boşta calışırken normalde neden bişiy yapıncaa ucusa gecip kitliyoo bunu cözemedim
fkiri olan varsa paylaşşsın lutfenn yada arızanın ne oldugunu bilenn varsaa şimdiden teşekkurler....
-
sen ne kadar ugrasırsan o adar veri gidis gelısı oluyor veri disisi de elektrıkle oda ısıya neden oluyor 105 derece biraz atmıssın gibi geldı 80 de falan reset atar
-
105 derece ne demek onu öğren önce :)
-
benım 105 derecede calısan bilgisayarım olacak ve ıcınde calısan fanla birlikte oda hamam halıne gelmıcek ??
-
105 dereceyi göstermez zaten kasa dereceleri 2 hani arakamlara kadar çıkar 105 derece demek işlemcinin erimeye başlaması anakartın erimeye başlaması demektir :) daha o derece koruyucu Kasa Fanları çıkmadı ..
-
hoca bi kere bios genele olarak anakartlar en fazla 90 deereceyi görünce reset atıcak şekilde ayarlanmıştır.Ki sen suyuda kaynatmışın işlemcinde bi fanına falan bir baktır yada işlemcini bitohtora götür.
-
Yav Burda neden herkes Kendiini cok akıllı sanıyor yada tek ben bilirim moduna giriyor ? Valla ben bunu bir turlu anlamıs değilimm .. Burda yazamadan gecemedim Atan yada Tutan birisi yok .. Ben makinanın bana Gösterdiği ısıyı söluyorum .. Siz şimdi Neden Program bozulmustur yada Termekopul Arızalıdır yada baska bişiy olabilir diyeceğiniz yere YOk Sen Sallamısınn iyidir Felannn diyorsnuzki Ne gusel iş yaaaa ....
Sizin Bilgilerinize Hayranım yaaaa ...
Çok Bilmişler İçin Konusuyorumm .... Neyseee Kolay Gelsin ..
-
işlem yap pc de işlemcinin yanına koy çay kahveyi mis gibi :D
-
Mantıklı Olun Bİraz Kardeşler ...
Lutfen ...
-
ısı ya da sıcaklık ölçerin birimi farklıdır belki
-
ac o kullandığın prooramı 100 derece gösterdiğinde kasanın yan kapağını aç fanın altındaki demirimsi metalimsi şeye parmağınla dokun bakalım ısısı ne kadar 100 derece ise zaten dokunamaz hay amuaaaa oiiim yandım dersin. eğer öle ise git bitane adam gibi zalman cpu fanı al..