folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haydi Tahribat - Adult Zengini Olalım!

Haydi Tahribat - Adult Zengini Olalım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar , bu yazın boş boş geçmesini istemediğimden adult zengini projesini baslatıyorum! Lütfen okuyunuz.

Evet , r10 üyeliği olan arkadaşlar bilirler , r10 da WebLOADER  adında adult scripti satılıyor ve bu scriptle 50k , 100k , en basitinden 10k hit gören 20 li yaşlarda arkadaşlar var.

Ben de adult sitelerin ülkemizde iyi bir kitlesi olduğunu bildiğimden bu script ile ve iyi bir domainle , çok zorlanmadan iyi hitler alabileceğimizi düşündüm ve dün hemen godaddy den bir tane adult domain regledim ( adult-tr.net ) domain ücreti benden çıktı fakat kampanya kodumla kredi kartı kullanarak aldım.

Script konusuna geldiğimizde ;

WebLOADER v7 Pro (Şuanki Son sürüm) 2 adet domain üzerine lisans hakkı verilen bir script ve ücreti 100 TL.

2 adet domaine lisanslama hakkı olunca şöyle düşündüm , eğer ki katılım fazla olursa 2 grup olur. Fiyat 50-50 olur. Bizim grup benimle adult-tr.net  domaininden devam eder ,diğer grup da kendi domainine yine WebLOADER scripti kurarak bizden bağımsız bir şekilde devam eder .. Karşılıklı yardımlaşma olur. Ayrıca kişi başına düşen ücret azalır ve reklamlardan gelir daha az kişiye bölüneceğinden kişi başına artmış olur.

Scriptte 4 adet bot bulunmaktadır. (1 adult video , 2 etiket , 1 erotik) Sadece panelden tıklayıp ekliyicez , yabancı isimleri türkçe ile düzeltirsek tabi ki daha iyi olur - türkler genelde türkçe arama yapacağından )

Eğer ki katılım fazla olmazsa script 100 TL + 8$ hostgator firmasından hosting (adult,warez,mp3 tarzı dosya yüklemediğimiz sürece hesap kapatılmıyor - sınırsız demek isteniyor yani ) Toplamda 112 TL gibi bir miktar yapıyor. Ben şuan bana düşen kısmı için para ayırdım ve öyle duruyor. Eğer ki 5 kişi olursak kişi başı 22 TL eder.  Benim düşünceme göre bir domain için yani bir site için 5 kişiden fazla olmamak gerekir. Reklamlardan kazanılan para ne kadar az kişiye bölünürse o kadar iyi olur.

Katılmak isteyen ve soruları olanlar sadece konu altından yazarsanız sevinirim. Ayrıca tbtde Mylitta isimli üye ile dün aksamdan konustuk , her şeyini ayarladı ve o da adult zengini projesinde yer alıyor.

---

NOT : Arkadaşlar 20 TL yi ortaya koyamayacak , ya da 20TL yi böyle bir projeyeye vermek istemeyecek olanlar bizden bir ricaları varsa yapabilir.

NOT2 : Katılan kişiler siteye ortak olacağından ilgilenemeyecek olan , katkıda bulunamayacak olanlar lütfen katılmasınlar daha sonradan sorunlar cıkıyor. Maliyetsiz aylarca emek harcayarak girenlerin bile hatırı sayılır bir hitleri var , inşallah bizim de daha kolay öyle olacak tabi Allah izin verirse.

NOT3: Belli bir olgunluğuna gelememiş kişiler rica ediyorum konuya dahi mesej yazmasınlar.

---

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

proje güzel de şurası dikkatimi çekti :D

"inşallah bizim de daha kolay öyle olacak tabi Allah izin verirse."

:D

eğer geliri iyi olacaksa ben varım :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Hocam ben müneccim değilim ama adult sitelerinden haberi vardır diye düşünüyorum tahribat üyelerinin yani :) Ha yine de ben kendime %100 garanti veririm ama sana veremem.. ne demek istediğimi anladın sanırım yani.. görüldüğü üzere bu webLoader scriptiyle insanlar 100k üzerinde hit de kırdılar ve hatta webLoader bir tane proje yaptı geri ödemeli.. hitiniz 10k yı geçmezse başta ödediğiniz para garanti diye hem de taa bu webloader v5 zamanında.. şimdiki sürümler indexlenme botlar acısından daha iyi..

ha bu 20 TL gibi bi ücreti rahat rahat projeye dahil edemem diyen olursa kesinlikle koymasın. herkesin maddi durumu başkadır.ben de kafadan koyamazdım .. gittm 15 TL ye bir domain aldım. hiç dokunmadım 35 TL ye sattım. şuan 35 TL param var. ayrıca projenin domainni de daha dün aldım kendi paramla. kimseden farkındaysanız domain için para istemiyorum. lafı bile olmaz.

SCRİPTİN ÖZELLİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

1. RootB

2. MyLitta

3. Andrei

4. Manyaki

5. 4eye

-------

Şuan için bu kişilerle anlasılmıstır. Herhangi bir sorun cıkarsa diğer katılmak isteyen kisiler dahil edilir.

NOT : Katılmak isteyen herkesin isimleri var fakat buradaki 5 kişi yalnızca 1 lisans yani bir domain için anlasılmıs kısılerdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayrıntıları msnden konusuruz,dedigim gibi iyi iş çıkarsa hazırım :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

v5'le 78K yaptım paraya para demedim saolsn ttnet kapttı siteyi:)

şimdi yeniden v5 kasıyorum paraya ihtiyacı olan arkadaşlar için güzel proje katılın derim:)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

ßisses bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi yeniden v5 kasıyorum paraya ihtiyacı olan arkadaşlar için güzel proje katılın derim:)

al işte gördünüz.. adam v5 le yapmış 78k yı :) hocam reklam gelirlerin nasıldı r10dan bulabiliyor muydun hemen?

@andrei: tamam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

ßisses bunu yazdı:

al işte gördünüz.. adam v5 le yapmış 78k yı :) hocam reklam gelirlerin nasıldı r10dan bulabiliyor muydun hemen?

r10dan buluyorduk hocam 60k iken haftalık 600 tl fln alıodum:) 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    o işe bende gircemde domain arıyorum :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    o işe bende gircemde domain arıyorum :S

projeye dahil olabilirsin istersen daha düşük maliyetle. domain : adult-tr.net

@ßisses  : senin burda olman iyi oldu .. haftalık 600 :) güzelmiş.

@arkinfes (alttaki mesaj) :hostgator 8$ lık hostta 300k hitin olsa bile calısıyor. ayrıca ttnet için ayrı bir çözüm yolu var ama onu reklam gelirleri aldıktan sonra halledicez.

@ ßisses(2 alt mesaj): 30k lara kadar dayanırız sonrasında hallederiz usta.. deneyimlerini paylastıgın ıcın saol

YARIM SAAT AFK :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    hocam peki iyide bunun icin ozel host alman lazım yada server kiralıcaksın deme normal hostta hemen durdururşar bide sen 78k ya ulasınca ttnet engeller

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

dc alırsınız yurt dışı aylık 150$ falan sınırsız herşey istediğin kadar hit kasın.

hostgator sınırsız diyor ama webloader etiket sistemi cpu olarak serveri perişan ediyor loadı çok yüksek script hele 50kdan sonrası felç ettiriyr sunucuyu. hostçu arkadaşlar scripti düzenleyip loadı düşürüyor fakat bu seferde hitler düşüyor bnden söylemesi scriptle oynamayın sadece sağlam sunucu ve güncel site olsn para sizde:)

hayırlısı olsn herkese.

...
Toplam Hit: 14612 Toplam Mesaj: 100