Haydi Tahribat Sokaktaki Canlara El Uzatalım !
-
Hiç bir şey yapamiyorsaniz evde çöpe attiginiz yiyecekleri ayrıştirarak onlara verebilirsiniz.. örnegin tavuk yediniz kemikleri ayri poşete koyun bunlari minik dostlarimiza verebilirsiniz. Ekmek kirintilarini cam önüne koyun serçeler kumrular gelip yiyebilir. Ben balkona cikinca kuşlar artik beni taniyor şerefsizler hemen doluyor balkona. Birini yakalayip sevip sevip geri salmiştım :)
-
valla ne güzel düşünülmüş proje hocam, yüreğinize sağlık.
afedersiniz ama sokaktakipatlıcanlar diye okuyan bi ben miyim?
-
Hop. Bu konu neden sabit değil?
En altlara düşmüş up olsun
-
Ne guzel insanlarsiniz siz oyle!
-
Ben de apartmanın etrafında kedileri beslerdim sosis alıp.
Ama geçen gün öyle bir kediyi bırakmışlar ki hayvan hareket edemiyor ilk başta kırık çıkık sandım çok üzüldüm.
Veterinere götürdüm 5-6 saat kaldı serum yedi.Veteriner "Soğuktan olmuş olabilir vücut ısısı düşük" dedi.Röntgen film filan çekti sorun yok iyi bir bakıma ihtiyacı var dedi.
Adorenin kedi evlerinden vardı apartmanın altında.2 tanesini koydum yan yana.İçine de 8 saatte bir sıcak su torbalarına sıcak su koyup indiriyorum.Yaş mama koyuyorum günlük ; 8 saatte bir yani 8x3 kere. içine de kuru mama ekliyorum. İçerisi sıcak oluyor yuvanın sıcak su torbasını da poşete koyup üstünü eski bir gömelkle sarıyorum içerisi müthiş oluyor.Etrafına da karton kutudan artanları siper yaptım ki rüzgarı da yemesin.
Şimdi tam olarak kedi gibi yürümüyor ama arka ayaklarını oynatarak yuvaya giriyor birilerini görüp korkunca.
Kakasını dışarı çıkıp yapıyor. sonra da içeri giriyor.
Veteriner sinirsel bir rahatsızlık olabilir uzun sürebilir tedavisi diyordu. 7 kere filan steroid ilaç ve antibiyotik yaptırdık.Bi kaç gündür veterinere götürmüyorum.
Belediyenin ekibine de inanmıyorum o yüzden onlara teslim etmiyorum bu yavrucağı. -
up olsun.
editleyeceğim bu postu sizlere yanıt için
-
Up olsun
-
Twitter da takip ettiğim patisever hespalardan birisiymişsini :)
-
kasaplardan çorbalık alın ya da marketlerden tavuk et aldınız kırıntıları çöpe attırmayın vb
-
Corba da benim de tuzum bulunsun.