folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Haydi Tahribat Sokaktaki Canlara El Uzatalım !

Haydi Tahribat Sokaktaki Canlara El Uzatalım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Hiç bir şey yapamiyorsaniz evde çöpe attiginiz yiyecekleri ayrıştirarak onlara verebilirsiniz.. örnegin tavuk yediniz kemikleri ayri poşete koyun bunlari minik dostlarimiza verebilirsiniz. Ekmek kirintilarini cam önüne koyun serçeler kumrular gelip yiyebilir. Ben balkona cikinca kuşlar artik beni taniyor şerefsizler hemen doluyor balkona. Birini yakalayip sevip sevip geri salmiştım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

valla ne güzel düşünülmüş proje hocam, yüreğinize sağlık.

afedersiniz ama sokaktakipatlıcanlar diye okuyan bi ben miyim?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hop. Bu konu neden sabit değil?

En altlara düşmüş up olsun

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Ne guzel insanlarsiniz siz oyle!

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Ben de apartmanın etrafında kedileri beslerdim sosis alıp.
    Ama geçen gün öyle bir kediyi bırakmışlar ki hayvan hareket edemiyor ilk başta kırık çıkık sandım çok üzüldüm.
    Veterinere götürdüm 5-6 saat kaldı serum yedi.

Veteriner "Soğuktan olmuş olabilir vücut ısısı düşük" dedi.Röntgen film filan çekti sorun yok iyi bir bakıma ihtiyacı var dedi.
    Adorenin kedi evlerinden vardı apartmanın altında.2 tanesini koydum yan yana.İçine de 8 saatte bir sıcak su torbalarına sıcak su koyup indiriyorum.Yaş mama koyuyorum günlük ; 8 saatte bir yani 8x3 kere. içine de kuru mama ekliyorum. İçerisi sıcak oluyor yuvanın sıcak su torbasını da poşete koyup üstünü eski bir gömelkle sarıyorum içerisi müthiş oluyor.Etrafına da karton kutudan artanları siper yaptım ki rüzgarı da yemesin.
    Şimdi tam olarak kedi gibi yürümüyor ama arka ayaklarını  oynatarak yuvaya giriyor birilerini görüp korkunca.
    Kakasını dışarı çıkıp yapıyor. sonra da içeri giriyor.
    Veteriner sinirsel bir rahatsızlık olabilir uzun sürebilir tedavisi diyordu. 7 kere filan steroid ilaç ve antibiyotik yaptırdık.Bi kaç gündür veterinere götürmüyorum. 
    Belediyenin ekibine de inanmıyorum o yüzden onlara teslim etmiyorum bu yavrucağı.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

up olsun.

editleyeceğim bu postu sizlere yanıt için

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Up olsun 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Twitter da takip ettiğim patisever hespalardan birisiymişsini :) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

kasaplardan çorbalık alın ya da marketlerden tavuk et aldınız kırıntıları çöpe attırmayın vb

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Corba da benim de tuzum bulunsun.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari