Haydi Tahribat Villa Tatiline.. ( Kendi Suitim Eklendi )
-
up :)
-
diyelim evde 500 kişi felekten bir gece yaptı etraf battı bir sonraki kişi nasıl gönül rahatlığı ile kullanabilecek çekyatından mutfak tezgahına kadar ne kadar titiz temizleniyor
-
yunusdogan bunu yazdı
diyelim evde 500 kişi felekten bir gece yaptı etraf battı bir sonraki kişi nasıl gönül rahatlığı ile kullanabilecek çekyatından mutfak tezgahına kadar ne kadar titiz temizleniyor
diyelim ki evde 500 kişi felekten geceye başladı, sabah oldu o müşteri çıkarken kontroller sağlandı ve evin aağzına sıçtığı görüldü, depozito geri ödenmiyor hasar ne kadarsa ekstra ücret talep ediliyor. Ve yeni müşteri girmeden hemen önce standart prosedür olarak tüm çarşaf koruyucu yastık kılıfı vs. sökülerek hazırda bulunan 3-4x yedeklerinden biri takılıyyor ve bu sökülenler temizliğe gönderiliyor. Tüm ev genel temizlikten sonra yeni müşteri alımına hazır oluyor.
-
Hocam... 19 ağustos'ta kaş'a gidicem 1-2 gün çadırda kalmayı planlıyorum.. daha sonra 4-5 gün pansiyon yada otele geçmeyi planlıyoruz.. Elinizde önerdiğiniz bir yer varmı 2 kişiyiz (Hanımla).. Merkez'e yakın yerler tercihimiz..
-
McM bunu yazdı
Hocam... 19 ağustos'ta kaş'a gidicem 1-2 gün çadırda kalmayı planlıyorum.. daha sonra 4-5 gün pansiyon yada otele geçmeyi planlıyoruz.. Elinizde önerdiğiniz bir yer varmı 2 kişiyiz (Hanımla).. Merkez'e yakın yerler tercihimiz..
Anı pansiyon, Pınar pansiyon fiyatları iyidir. Büyük çakıl tarafında yeni bir kamping yeri açılmış orayı da değerlendirebilirsiniz.
-
Bu sene olmasada önümüzdeki sene bende gelicem inş.
-
takip
-
Ben de Pazartesi o taraflara kampa geçiyorum ya konuyu önceden görseydim ayarlardım arklarla villa. Bir dahakine artık.
-
Shephard super insandir bol kazanci olsun upi
-
Halen devam ediyor musunuz ? Up olsun .