Haydi Yuzmeye Millet.
-
Arkadaslar dun sabah saat 6.00 da gunes dogduktan 30-40 dakika sonra beachparkta konyaaltinda her zaman denize girdigim yerden denize girdim.ama dun rekorumu kirdim.2500 kulac attim.2 numarali beachten(bilenler bilir Coskun abimin ordan yigit beach nami diger tecavuzcu coskun) basladim kolumdaki saatte kronometre acik 3 saat deniz de kaldim.1 numara ile 10 numara karsisina denk kisimda mantarlarin 15-20 metre acigindan yuzuyorum.zaten genelde ben gibi yuzenler o araliklarda yuzuyorlar.bu 1 ve 10 numara arasi toplam beachpark alani zaten uzunluk olarak 2200 metre oldugunu ogrendim.ben bu alani sadece 2 kere gidip bir kere de ortasinda biraktim.kronometrenin 10 dakikalik periyodunda sirtustu yatarak nefes egzersizi yapip 2 dakikalik moladan sonra devam ettim.aslinda genelde bu sekilde yuzuyorum.son yillarda sadece haftasonlari bu sekilde yuzsemde firsatini buldugumda boyle kasiyorum.ha bide unutmadan bende tik oluyo kramp giriyo diyenlere gelin benden buyuk dedem yasit emekliler genelde gunes dgmadan gelip kulac atiyorlar.sukur bende de oyle bisey olmadi su ana kadar cunku gelisimini ve gecistirmesinide ogrendim.bu her yaz bi yuzme gelenegi.antalya da sabahleyin belli bir kesimi surekli denizde bulabilirsiniz.Haydi sizde yuzmeye Antalya ya.

-
ona bizim burda ; "eşşemişin yorum" denir. :D
-
Tam aciklarmisin ki bu ne demek baron?
-
ben üst üste 50 kulaç atamıyom sen 2500 diyon manyadım yaff :D
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Tam aciklarmisin ki bu ne demek baron?
kısaca ohaa demek, o kadar kulaçı nasıl attın manasında ;) -
-
Alanya antalya avsallar payallar mahmutlar türkler kızılağaç gibi bir çok yerinde konakladım amma velakin
anamur silifke bozyazı gibi yerlerde bulduğum huzuru bulamadım
bu sene gidersem anamura gidecem geçen sene kızkalesindeydim.
-
Oralarida guzeldir Tugrulbaba.bildigim yerler.ama yasadigin yer faktoru onemli.ben Adanaya gittim ceyhan in kenarlari super guzel ama deniz ide istiyor millletin cani bunun icin 40-50 km yol tepiyo insanlar kabatas a inmek icin.keza Bursa lilar en yakin denize girmek icin Mudanya ya dolusurlar haftasonlari.yine istanbullular oyle sile kilyosa dolarlar.İzmir demissin meles te deniz e girsen geberirsin korfez fistik gibi girilmez.Ama Antalya da oyle degil.ayakyolu mesafesinde deniz.
-
yalova/armutlu-esenköy-çınarcık-çiflikköy hiç kasmıyosun kaldıgın yerden çıktıgın gibi denize sıfır :) kaplıcalarımız bile var termal ;)
-
2002 ben orda boğuluyordum a.k siktin sene bir daha denemem hocam eylulde ordayım ama konya altında fazla takılmayacagım genelde alanyada olurum dostum geldıgımde gorusuruz :)
-
baron_27 bunu yazdı:
ona bizim burda ; "eşşemişin yorum" denir. :D
ehehe :d hocam nerelisin sen , maraşta falan duymuştum bu yooorum kelimesini :)