folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Haydin Millet Oy Kullanmaya

Haydin Millet Oy Kullanmaya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu siyasetin kuralıdır.Siyasetçi sadece gelecek zaman kullanır.Şimdiki zamanı ve geçmiş zamanı bilmez.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocalar amacım oyu kime kullanacağınız değil oyu kullanmanızın gerektiğidir.Bu ülkede boş oy kullanırsak yada hiç kullanmazsak istemediğimiz şeyler olabilir.Biz elimizden geleni yapalım bunu bilinçle yapalımda gerisi tamam.

Dediğim gibi eğer herkez bilinçli seçmen olursa devletin başındakiler korkacak beni al aşşağıya ederler diye anlata bildim mi hakkımızı arıyıcaz arkadaşlar.Ne çabuk unuttunuz binlerce davyaı baştakiler gidiyor binlerce dava açılıyor onlar unutuldu mu neden bunlar rahat bizim yüzümüzden.Oylarını kullanmayanın yüzünden (biz derken kullanmayanlar sallayanlar) 

Bu ülke için yanlızca iyisini seçin ben sağcıyım şu sol ondan vermiyeyim dğeil.Yada tam tersi.Bu fikirler yanlıştır.

Şahsen ben erdoğanı düşürecek tek güçlü aday baykalı görüyorum çünkü 2. en büyük oy baykalda.Peki o halde ülke bilincinle erdoğanı yıkmak isteyenler baykala verebilir dimi ?Böyle düşüne bilirsiniz.

Ancak ya daha sonrası.Sonrası allah kerim.Kime vericez mhp,dsp,tkp kime?Hepsi birbirinden beter sorunun aslında en kaynağı burası ama kötününde kötüsü vardır.İçlerinden en iyilerini eğer erdoğanın ülkeyi sattığını düşünüyorsanız hele baykala vermelisiniz.

Genç partiye vermeyi düşündüm desteklemedim ama yeni ne yapacak diye.Ama şu durumda baykala vermeyi düşünüyorum anketlerde baykal 2. olduğundan erdoğanın yakasında olduğundan.

Biraz politik ve stratejik iş yapıcaz.Peki baykal ne yapabilir düşünelim.Erdoğandan kötü mü yapar ülkeyi ?

Evet öyleyse hiç ona oy vermeyin istediğinize iyi yapacak olana dama verin.

Hayır erdoğanın bin de biri bile olamaz mı diyorsunuz.O zaman ona verin amacınız erdoğanı yıkmak ise.. 

Ama şunu diyim genç partide bir çıkış olabilir eğer vaad ettilerini olurda yaparsa kral gibi yaşarız. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

saolasın zumsuk iyi noktaya değinmişsinde abi iyi hoş diyosunda kime oy vericem ki.?!
    erdoğan'ı yıkmak için uzan'a versem ne olcak erdoğan'a versem ne olcak.!?
    erdoğan'ın cemaati iktidarda olsada olmasada gücünden birşey kaybetmez..Adamlar 100 yıldır hep iktidarda mıydı? Hayır..ama gel gör ki güç kaybetmek ya da güçsüz kalmak yerine sürekli büyüdüler..ulaşabilecekleri en son yerdeler şu anda emin ol.. Cumhuriyet'in son kalesi Cumhurbaşkanlığ'nı dahi alacak adamlar. Erdoğan ya da bir başkası..önemli olan rte'nin çıkıp çıkmaması değil,oraya bu seçimlerde kim çıkarsa çıksın erdoğanın güdümünde biri oalcaktır zaten.. bi ara Erkan Mumcu'ya oy vermeyi düşündüm,hatta okulda proje için gidip röportaj felanda yaptık,gayet mantıklı geldi adamın söyledikleri ama tayyip'le konuşsan o da kendine inandırır..

nasıl bize ilkokulda "Açtığın yolda,gösterdiğin hedefe,durmadan yürüyeceğime" diye ezberlettilerse, korkmadan,cesurca çıkıp benim partim Atatürk'ün açtığı yolda gider,ben Atatürk'ün evladıyım diyebilen,ama Atatürkçülükle alakası olmayıp seçim yaklaşınca ben Atatürk evladıyım deyip meydanlara fırlayan Doğu Perinçek gibi değil,Atatürk'ün adını ağzına anmayanlar gibi değil,harbi Atatürkçü olanlara oy vereceğim..Sonuç itibariyle şu anda kimseye..

bu konu içinde çok teşekkürler abi.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Olaya birde şu açıdan bakın.Akp şu an meclisteki koltuk sayısıyla istediği her türlü yasayı geçiriyor.Bizde oylarımızı vererek 1 kişiyi bile meclise sokmasak kar kardır.Akp başa gelse bile meclis içinde eskisi kadar söz sahibi olamasın.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sagopa05 bunu yazdı:
    -----------------------------

saolasın zumsuk iyi noktaya değinmişsinde abi iyi hoş diyosunda kime oy vericem ki.?!
    erdoğan'ı yıkmak için uzan'a versem ne olcak erdoğan'a versem ne olcak.!?
    erdoğan'ın cemaati iktidarda olsada olmasada gücünden birşey kaybetmez..Adamlar 100 yıldır hep iktidarda mıydı? Hayır..ama gel gör ki güç kaybetmek ya da güçsüz kalmak yerine sürekli büyüdüler..ulaşabilecekleri en son yerdeler şu anda emin ol.. Cumhuriyet'in son kalesi Cumhurbaşkanlığ'nı dahi alacak adamlar. Erdoğan ya da bir başkası..önemli olan rte'nin çıkıp çıkmaması değil,oraya bu seçimlerde kim çıkarsa çıksın erdoğanın güdümünde biri oalcaktır zaten.. bi ara Erkan Mumcu'ya oy vermeyi düşündüm,hatta okulda proje için gidip röportaj felanda yaptık,gayet mantıklı geldi adamın söyledikleri ama tayyip'le konuşsan o da kendine inandırır..

nasıl bize ilkokulda "Açtığın yolda,gösterdiğin hedefe,durmadan yürüyeceğime" diye ezberlettilerse, korkmadan,cesurca çıkıp benim partim Atatürk'ün açtığı yolda gider,ben Atatürk'ün evladıyım diyebilen,ama Atatürkçülükle alakası olmayıp seçim yaklaşınca ben Atatürk evladıyım deyip meydanlara fırlayan Doğu Perinçek gibi değil,Atatürk'ün adını ağzına anmayanlar gibi değil,harbi Atatürkçü olanlara oy vereceğim..Sonuç itibariyle şu anda kimseye..

bu konu içinde çok teşekkürler abi.

-----------------------------

evet bende onu diyorum seçicek adam yok.Ama kötünün içinden iyi seçmemiz gerek durumlar bunlar.Hangi zaman iyi adam geldi.Mecburen diğer strateji olan akpyi vurma stratejisini kullanıcaz.Bu adımda en ykaın can düşmanı baykala yada başka bir partiye (fark etmez benim için parti önemli olan oy bütünlüğü)  oy vermek şart oy bütünlüğü şart.

&firex

haklısın oy bütünlüğüne gitmemiz gerekiyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Erkek

abi biri bencillikden söz etmiş çok katılıyourm ne yönde bencillik dedin ama ben bi konu aks edim size.

bi balıkçı adam denizde bilmem ne yasası çıkaracak diye Amına Qodumun Partisine oy atıyor ulan tmm sana o yasayı çıkaracakda diğer taraf ne olcak öff arkadaslar boş atmayın gerçekdende bos atmayın bos atılanlar genelde sandık basında kendi adamları olduğu için iktidarda olan partiye gidiyor. gidin cem uzana atın nasıl olsa kazanamaz.ama bos atmayın benim tek katıldığım söz şuan bi arkadasımızında dediği gibi bu partinin 1 millet vekilini daha indirsek kardır sözü..

Toplam Hit: 2654 Toplam Mesaj: 17