Haydiyn Müridler Counter-Strike: Source Oynayalım!
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
:) hocam host oluyorum herkes geliyor. tıkır tıkır oynuyorum milletle. fakat sadece arkadaşlarının katılacağı bir oyun nasıl açılır araştırmak lazım.
-----------------------------açgözlü çakal activision firması dedicated server destekli olarak çıkarsaydı oyunu olurdu o dediğin şimdilik pek yapacak birşey yok o konuda..
alteriw olmasaydı korsancılar yine açıkta kalacaktı :-D herneyse cs source da iyidir ya indir gel akşama takımları ayarlayıp kapışırız baya bir zevkli olur.
-
Remus bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
:) hocam host oluyorum herkes geliyor. tıkır tıkır oynuyorum milletle. fakat sadece arkadaşlarının katılacağı bir oyun nasıl açılır araştırmak lazım.
-----------------------------açgözlü çakal activision firması dedicated server destekli olarak çıkarsaydı oyunu olurdu o dediğin şimdilik pek yapacak birşey yok o konuda..
alteriw olmasaydı korsancılar yine açıkta kalacaktı :-D herneyse cs source da iyidir ya indir gel akşama takımları ayarlayıp kapışırız baya bir zevkli olur.
-----------------------------saat felan yazsaydın keşke.
-
şu sunucuya ayar vereyim birde config hazırlayım yüksek fps ve ping için hemen açalım ek modüller adminmod vs onlara pek gerek yok.
hava kararınca hazır olur server : -D
-
battlefield 1942 ,battlefield 2 , call of duty 1-2 . bunlar da iyidir online olarak.
-
çekiyorum şimdi dosyaları
-
Yüksek FPS & Düşük Ping CFG
indir: http://www.multiupload.com/HZ436RERFR
Oyunun kurulu olduğu dizindeki cstrike/cfg klasörünün içine sallayın. (örnek c:\Program Files\Counter-Strike Source\cstrike\cfg)
---------------
cfg hazır. hali hazırda indirmiş olan varsa haber versin deneyelim?
-
Evde lan yapmak istiyoruz fakat yapamıyoruz,hepimizde win 7 var.Hamachi de çözüm olmadı..Cs source lan oynayabilen var mı win7 de ?
-
ZyreX bunu yazdı:
Evde lan yapmak istiyoruz fakat yapamıyoruz,hepimizde win 7 var.Hamachi de çözüm olmadı..Cs source lan oynayabilen var mı win7 de ?
hamachi çalışması lazım. hamachi metric olayı yüzünden olmuyorsa Comodo EasyVPN'e geçin.
hadi la kimse çekmedi mi bi css atak :#
arkadaş dedicatede ayar veriyor. sourcemod, metamod vs kuruyor.
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------tunngle dene. ben win 7 kullanıyorum. landa bir sıkıntı yok.
-
Bi sakatlık/uyumsuzluk çıkmasın diye siliyorum bendekini çekeyim burdan. oyun motoru ve grafikleri harika müritler geçen ay başladım az buçuk 1.5 ten aim farkı olsada oyun mükemmel. Onu bunu siktiredin grafikleri yeter.