Hayırlısıyla Bugün Graffiti Atmaya Gidiyorum..
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
senin yaşındayken bende çok heves ediyordum , bayağıda bi isim yapmıştık ist.da,sonra en az 10 tanıdığım göte geldi , ya polis ağzını burnunu dağıtana kadar dövüyor ( ki bu en insaflısı ve başına gelmesini isteyeceğin ihtimal budur emin ol ) , diğer türlüde hala mahkemesi sürenleri tanıyorum . yazık etme adam ol otur evinde dersini çalış çünkü bi sik elde edemeyeceksin , bugün yarın yasal bu sorun yaşarsan anan baban yanar sana,graffiti aklı selim adamın işi değildir ..
-----------------------------hoca duvarları taş olan evlere bile yazı yazan var.Benim suçum ne evimi boyuyorsunuz ??
Biz yapmadık diyorsan üzgünüm polis nerden bilsin hepsi boyuyor sonuçta
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
senin yaşındayken bende çok heves ediyordum , bayağıda bi isim yapmıştık ist.da,sonra en az 10 tanıdığım göte geldi , ya polis ağzını burnunu dağıtana kadar dövüyor ( ki bu en insaflısı ve başına gelmesini isteyeceğin ihtimal budur emin ol ) , diğer türlüde hala mahkemesi sürenleri tanıyorum . yazık etme adam ol otur evinde dersini çalış çünkü bi sik elde edemeyeceksin , bugün yarın yasal bu sorun yaşarsan anan baban yanar sana,graffiti aklı selim adamın işi değildir ..
-----------------------------hoca duvarları taş olan evlere bile yazı yazan var.Benim suçum ne evimi boyuyorsunuz ??
Biz yapmadık diyorsan üzgünüm polis nerden bilsin hepsi boyuyor sonuçta
abi eline spreyi alan 2 günlük bebe bile mal mal şeyler yazıo. "seni seviorm xxx","derbeder","isyankar" bunları yazanlarla karıştırıyolar.
verdigim linkteki resimlere bak :| özellikle cagırıp duvarıma yapın parası neyse vericem diyenler oluyo. her eline sprey alanı karıştırmamak lazım. ama polis sanat manat dinlemiyo. yazarken yakalarsa geçmiş olsn artık o polisin insafına kalıyosun. ayrıca tren mevzusunda devlet malına zarardan mahkemelik olma durumu sözkonusu.
-
montana kullanacaksındır umarım akçalı kullanacaksan hiç deneme xD hayır yakalansan yediğin suça yazık. ben sırayı çizdim hayatım kayıyordu xD antioksidan'ın kaydı zaten
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
montana kullanacaksındır umarım akçalı kullanacaksan hiç deneme xD hayır yakalansan yediğin suça yazık. ben sırayı çizdim hayatım kayıyordu xD antioksidan'ın kaydı zaten
-----------------------------abi boyadan cok yetenek işi. tamam montana daha kaliteli ama 12-13 ytl verilmezki bombing icin. akcalı bana göre hem hesaplı hem kaliteli. koydugum resimdekilerin hepsi akcalı zaten :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------abi boyadan cok yetenek işi. tamam montana daha kaliteli ama 12-13 ytl verilmezki bombing icin. akcalı bana göre hem hesaplı hem kaliteli. koydugum resimdekilerin hepsi akcalı zaten :)
-----------------------------montana alıp tek renk kullanacağım yere akçalıdan 2-3 tane alırım hem daha gzl olur.ama montana nın kalitesine benzemez o ayrı.monatana konyada çok az yerde satılıyor zaten.15-20 ytl civarı..
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------graffiti atılmaz yapılır ;) tagin neydi senin ??
bizde cogu gece cıkıyoruz ama konu acmıyoruz :D
edit : uzun zamandır cıkmıyoruz ama son calısmam bu
http://img147.imageshack.us/img147/2171/24022008535ul1.jpg
bu da arkadaslarımın en son yaptıgı graffitilerden :P
http://img156.imageshack.us/img156/2841/skatkeoschek1lx0.jpg
soldan sağa, skat,keos,chek(sat). 4ewa GopCity !
-----------------------------oha bu ne lan fiko :D:D:D
nerdeki duvar bu ?
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------sen şu resimdekini akçalıyla yaptıysan ohannes.
yetenek de önemli de profesyoneliteyi ortaya koyan alet edevat bir bakıma bir iş yapacaksan ya herru ya merru olayı :P
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------graffiti atılmaz yapılır ;) tagin neydi senin ??
bizde cogu gece cıkıyoruz ama konu acmıyoruz :D
edit : uzun zamandır cıkmıyoruz ama son calısmam bu
http://img147.imageshack.us/img147/2171/24022008535ul1.jpg
bu da arkadaslarımın en son yaptıgı graffitilerden :P
http://img156.imageshack.us/img156/2841/skatkeoschek1lx0.jpg
soldan sağa, skat,keos,chek(sat). 4ewa GopCity !
-----------------------------oha bu ne lan fiko :D:D:D
nerdeki duvar bu ?
500 evler şafak hastanesi var ya. onun sokağı.
-
sanırım eleman yakalandı (: