Hayko Cepkin -Demedimmi ?(İlahi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Geçen feysbukta da söylemiştim bu adamdan iyi müezzin olur çok güzel kamet getirir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

harbiden çok güzel yorumlamış..ben daha bu adamın el atıpta kötü yaptığı bişey bilmiyorum..çogumuz televizyondan yeni yeni tanıyoruz kendisini ama çok sağlam bi müzik geçmişide olan biri...

şarkılarına gelince : Okan Bayülgen de kendinin sözüdür..

piyasada yeterince anlaşılır şarkı var insanların anlaması için biraz beynini kullanması lazım :D 

saygılar Hayko..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Hicaz makamı, hüseyni peşrevi, muhayyer kurdi, hicaz gazel okusun iyi satış yapar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    hayko imana gelmiş bea :D hoş bi müzik..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek
    klip bızım burda(bahçeköyde) çekilmiş soyledıgı yerde içki içerdik bea sımdı gıdılmez oraya içmeye:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    kaygusuz o saydığın terimlerin anlamını biliyor musun yoksa Uncle google proudly present durumları mı?

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Bir de burada nasıl ıkındığına bakın: http://www.youtube.com/watch?v=_qF_uywaMFM :D

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 6316 Toplam Mesaj: 38