HAYKO CEPKİN Konseri 29 Ekim (Bu Salı) NOXX Bar İZMİR Bornova Bilet İsteyen Baksın
-
arkadaşlar
HAYKO CEPKİN konseri 29 ekim NOXX bar bornova büyükparktaki mekanımızda çıkıyor. Bilet isteyen arkadaşlara (eğer 10 kişi gelecekse ) ufak bir indirim payı uygulayabılıım artı ağırlanmanız konusunda da yardımcı olurum ( mekan sahibi akrabam olur ricası üzerine 3 5 bilet satarım dedım dıye konuyu açıyorum ) isteyenler pm ıle ulaşsın elden bılet teslımı ve girişte yardımcı olunur ... -
hacı 29 ekim cumaya geliyor salıya deil bi de haftaya cuma oluyo ;)
-
bu konu silinir :D
-
Bilgiler doğru da anlatımda yanlışlar mevcut :)
Hayko 29 Ekim Cuma günü Noxx'da...Biletler 30 lira sanırsam...( Torpilsiz Giriş )
Başlıktaki büyük harfler sorun yaratır mı bilmem...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Bilgiler doğru da anlatımda yanlışlar mevcut :)
Hayko 29 Ekim Cuma günü Noxx'da...Biletler 30 lira sanırsam...( Torpilsiz Giriş )
Başlıktaki büyük harfler sorun yaratır mı bilmem...
-----------------------------la kafam guzel yazmısım salı nerden cıkmıs he he (: nese işte bıletler normalde 30 bıletıx te 34 ben de 27 ( bak bu torpıllı oluo :) elden bılet teslımatı yapılır artı ne kadr sevenı varmıs bu adamın face te patlama yasadı ekleyen ekleyene (: mürit olmayanlar da face te cmusavat@gmail.com die arayarak bana ulaşabılırler (:
-
amk 30. da anatomı sınavım var :S:S
-
matematik1 bunu yazdı:
amk 30. da anatomı sınavım var :S:S
-----------------------------bölüm ne kı be anatomı benım de vıze takvımıne bakmadım unutmusum benım de sınav olmaya barı patlamayayım konser ıcın (:
-
öğrenci indirimi olmuyo hacı :D
-
drexler bunu yazdı:
arkadaşlar
HAYKO CEPKİN konseri 29 ekim NOXX bar bornova büyükparktaki mekanımızda çıkıyor. Bilet isteyen arkadaşlara (eğer 10 kişi gelecekse ) ufak bir indirim payı uygulayabılıım artı ağırlanmanız konusunda da yardımcı olurum ( mekan sahibi akrabam olur ricası üzerine 3 5 bilet satarım dedım dıye konuyu açıyorum ) isteyenler pm ıle ulaşsın elden bılet teslımı ve girişte yardımcı olunur ...
-----------------------------"Sen zaten mekan sahibinin tanıdığı fln deilsin de belki organizasyonu yapan şirketin bi kaç elemanını tanıyor olabilirsin. Sana gelen herşey de davetiye.
Satılmaması gereken biletler yani. " Komplo teorim doğru mudur ?
-
Vinz bunu yazdı:
drexler bunu yazdı:
arkadaşlar
HAYKO CEPKİN konseri 29 ekim NOXX bar bornova büyükparktaki mekanımızda çıkıyor. Bilet isteyen arkadaşlara (eğer 10 kişi gelecekse ) ufak bir indirim payı uygulayabılıım artı ağırlanmanız konusunda da yardımcı olurum ( mekan sahibi akrabam olur ricası üzerine 3 5 bilet satarım dedım dıye konuyu açıyorum ) isteyenler pm ıle ulaşsın elden bılet teslımı ve girişte yardımcı olunur ...
-----------------------------"Sen zaten mekan sahibinin tanıdığı fln deilsin de belki organizasyonu yapan şirketin bi kaç elemanını tanıyor olabilirsin. Sana gelen herşey de davetiye.
Satılmaması gereken biletler yani. " Komplo teorim doğru mudur ?
-----------------------------organızasyonu efes pılsen yapıo heralde tam bılmıom da 4 sponsor çıkarıyor konsere :) hea barın sahıbı kım dersen murat kotan işletmesı kımde bulent abı de ben kımden aldım bıletlerı serdar abı vasıtasıyla ( noxx un muduru ) ahmet abı verdı ( arka sokak barın sahıbı ) bu kadar açıklama yeter umarım valla biletin fotosunuda çekıp atasım yok ya gece gece he he he güzel teorı (: de sahte bılet satıp kaçacak halım yok cep numaram evım takıldıgım yerler ve fakultem ap açık ortada yanı gızlı saklı bı seyım yok o açıdan rahato lun (:
edit ==
verdıgım adlar ve mekanlar doğru mudur dıye ufak bı bakarsanız anlarsınız rahat olun baba relax hea sen ne kazanıon dersen prestij o gun sınırsız yeyıp içecem kız arkadaşımla bi de xD
-
tmm dostum merak etme :) bi sorun teşkil etmiceğini ben de biliyorum... zamanında bi kaç sene boyunca ben de yapmıştım böle şeylerle. 2 taraflı kazanç yani mutualist bir döngü olduğundan herkes kazanıyor.. kolay gelsin sana. yorucu bi iş :)