folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder HAYKO CEPKİN Konseri 29 Ekim (Bu Salı) NOXX Bar İZMİR Bornova Bilet İsteyen Baksın

HAYKO CEPKİN Konseri 29 Ekim (Bu Salı) NOXX Bar İZMİR Bornova Bilet İsteyen Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar

HAYKO CEPKİN konseri 29 ekim NOXX bar bornova büyükparktaki mekanımızda çıkıyor. Bilet isteyen arkadaşlara (eğer 10 kişi gelecekse ) ufak bir indirim payı uygulayabılıım artı ağırlanmanız konusunda da yardımcı olurum ( mekan sahibi akrabam olur ricası üzerine 3 5 bilet satarım dedım dıye konuyu açıyorum ) isteyenler pm ıle ulaşsın elden bılet teslımı ve girişte yardımcı olunur ...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı 29 ekim cumaya geliyor salıya deil bi de haftaya cuma oluyo ;)

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

bu konu silinir :D

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Bilgiler doğru da anlatımda yanlışlar mevcut :)
    Hayko 29 Ekim Cuma günü Noxx'da...Biletler 30 lira sanırsam...( Torpilsiz Giriş )
    Başlıktaki büyük harfler sorun yaratır mı bilmem...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilgiler doğru da anlatımda yanlışlar mevcut :)
    Hayko 29 Ekim Cuma günü Noxx'da...Biletler 30 lira sanırsam...( Torpilsiz Giriş )
    Başlıktaki büyük harfler sorun yaratır mı bilmem...

la kafam guzel yazmısım salı nerden cıkmıs he he (: nese işte bıletler normalde 30 bıletıx te 34 ben de 27 ( bak bu torpıllı oluo :) elden bılet teslımatı yapılır artı ne kadr sevenı varmıs bu adamın face te patlama yasadı ekleyen ekleyene (: mürit olmayanlar da face te cmusavat@gmail.com die arayarak bana ulaşabılırler (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

amk 30. da anatomı sınavım var :S:S

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

amk 30. da anatomı sınavım var :S:S

bölüm ne kı be anatomı benım de vıze takvımıne bakmadım unutmusum benım de sınav olmaya barı patlamayayım konser ıcın (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

öğrenci indirimi olmuyo hacı :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vinz
    Vinz's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

arkadaşlar

HAYKO CEPKİN konseri 29 ekim NOXX bar bornova büyükparktaki mekanımızda çıkıyor. Bilet isteyen arkadaşlara (eğer 10 kişi gelecekse ) ufak bir indirim payı uygulayabılıım artı ağırlanmanız konusunda da yardımcı olurum ( mekan sahibi akrabam olur ricası üzerine 3 5 bilet satarım dedım dıye konuyu açıyorum ) isteyenler pm ıle ulaşsın elden bılet teslımı ve girişte yardımcı olunur ...

"Sen zaten mekan sahibinin tanıdığı fln deilsin de belki organizasyonu yapan şirketin bi kaç elemanını tanıyor olabilirsin. Sana gelen herşey de davetiye.

Satılmaması gereken biletler yani. "   Komplo teorim doğru mudur ?

sta ce mi zivot bestebe draga..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Vinz bunu yazdı:

drexler bunu yazdı:

arkadaşlar

"Sen zaten mekan sahibinin tanıdığı fln deilsin de belki organizasyonu yapan şirketin bi kaç elemanını tanıyor olabilirsin. Sana gelen herşey de davetiye.

Satılmaması gereken biletler yani. "   Komplo teorim doğru mudur ?

organızasyonu efes pılsen yapıo heralde tam bılmıom da 4 sponsor çıkarıyor konsere :) hea barın sahıbı kım dersen murat kotan işletmesı kımde bulent abı de ben kımden aldım bıletlerı serdar abı vasıtasıyla ( noxx un muduru ) ahmet abı verdı ( arka sokak barın sahıbı ) bu kadar açıklama yeter umarım valla biletin fotosunuda çekıp atasım yok ya gece gece he he he güzel teorı (: de sahte bılet satıp kaçacak halım yok cep numaram evım takıldıgım yerler ve fakultem ap açık ortada yanı gızlı saklı bı seyım yok o açıdan rahato lun (:

edit ==

verdıgım adlar ve mekanlar doğru mudur dıye ufak bı bakarsanız anlarsınız rahat olun baba relax hea sen ne kazanıon dersen prestij o gun sınırsız yeyıp içecem kız arkadaşımla bi de xD

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vinz
    Vinz's avatar
    Erkek

tmm dostum merak etme :) bi sorun teşkil etmiceğini ben de biliyorum...  zamanında bi kaç sene boyunca ben de yapmıştım böle şeylerle. 2 taraflı kazanç yani mutualist bir döngü olduğundan herkes kazanıyor.. kolay gelsin sana. yorucu bi iş :)

sta ce mi zivot bestebe draga..
Toplam Hit: 3051 Toplam Mesaj: 13