Hayrat Yaptırmak
-
konuya feci tecavüz var :)
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
AĞAÇ EK bence. hatta meyve ağcı ek kayısı fln.. gelen geçn. kurt kuşta yer..
-----------------------------Kuşlardan çok çocuklar musalatta olur. Nerde beleş oraya yerleş hesabı :D
-
Hepaq bunu yazdı:
birinci top degil bekar yazıyor orada ikincisi herif bir soru sorulmuş konu geyige sürülmüş ban sebebidir ona göre :S
-----------------------------Username : BiUyeOlamadim ID : 21532 İsim : Adolf Soyisim : Hitler Yaş : 24 Cinsiyet : Top Web Sayfası : http://www.hidirogluoto.com Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Şehir : Agriculture Engineer -
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
rahmetli dedenin hayrına kendine bi cinsiyet seçte kemikleri sızlamasın
Kırıldım burda :D:D ... -
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------olsun bi işe yarasın hiç değilse zaten satmıycazkaysıları sevabına ekiyoz...
-
güzel düşünce yol,köprü,cami,çeşme gibi hayratlar yaptırırsan dedenin amel defteri kapanmaz[normla de ölen her insanın amel defteri kapanır.] kıyamete kadar sevap
yazılmaya devam eder.
en güzel hayrat öldükten sonra hayırlı evlat bırakmaktır...
-
Tamam makara yapıyosunuz da biraz saygı istiyorum sizden başka bir şey değil. Bir şeyi uzatıp bokunu çıkarmayı çok seviyorsunuz.
Soruma hala cevap alamadım. Ama fakiri doyurmak fikri de hoşuma gitti de yaşım daha küçük gidip de bir adama al bunla karnını doyur denmez yani. Aş evlerine bağış yapıyorum zaten.
-
direk yardımı kişiye veremesende en azından bi tanıdığına filan verebilirsin kardeş.
-
kardeş hiçbir fikrim yok ama şu postu atmazsam ölürüm :D
DJ_Alper bunu yazdı:
rahmetli dedenin hayrına kendine bi cinsiyet seçte kemikleri sızlamasın
-----------------------------zuahahahahahohoho haha hihi :D:D:D
daha yazmayın böyle son yazan benim :D
-
Demodor sağolasın. Zaten konu da amacını aştı. Yardımı dokunanlara teşekkür ederim.