Hayretler İçerisindeyim...
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.
Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz
edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana
-----------------------------ben böyle birşeyin var olduğuna kessinlikle inanıyorum hele şu 6. madde yokmu ilginç ki ne ilginç Libyada ki isyan bunun bir sonucudur hacı..
-
İtü de bir kaç hocayla haarp hakkında konuşmuştum iklim değiştirme vs yapılabilir ve yapılıyorda yağmur yağdırmaya kadar ancak deprem olayı yalandan ibaret. bunan inanda o kitabı okuyupda gölcük depreminin olduğuna inanada bu hocalar kıçıyla gülüyor :)
-
EMP bomb gibi. (electro magnet pulse) düştüğü yerdeki tüm elektronik aletleri bozan şey :)
-
HAARP gerçekten var arkadaşlar yanılmıyorsam alaska da olması lazımdı.Tesla nın icadıdır ayrıca, hattaresmi bile var iklim araştımalarında kullanıldığı söyleniyor.Aletin işleyişi ise çok sayıda devasa metal direklerden yüksek frekansta elektrik akımı geçirilmesiyle atmosferin iyonosfer tabakası değştiriliyor.
-
tahref156 bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.
Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz
edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana
-----------------------------ben böyle birşeyin var olduğuna kessinlikle inanıyorum hele şu 6. madde yokmu ilginç ki ne ilginç Libyada ki isyan bunun bir sonucudur hacı..
-----------------------------usta böle bişey olsa emin ol ilk önce Türk Milletinin beynini etkilerler.Türkiyeyi karıştırırlar ve bölerler.artık paranoyaklık derecesine ulaştı amerika korkusu millette.
-
piskolojik savaş bunların hepsi. bugüne kadar olagelen bütün film ve teorilerde aynı şey var. savaşmadan silah bıraktıran şey bunlardır..
-
Japonlarda eminim atom bombası diye bişeyin varlığına inanmıyorlardı geçmişde hirojimaya atılana kadar.Devletler silah projelerine milyar dolarlar harçıyorlar ve bu onlarça yıldır bu şekilde devam ediyor bu kadar parayla neleri denemiş ve neleri başarmış olabilçeklerini ve bu başardıklarının ne kadarını insanlarla paylaşabilçeklerini insan düşününçe haarp projesi çokda imkansız gelmiyor heleki tesla gibi bir adamın başlattığını düşünürsek hiçbir şey imkansız değildir.
-
Kendimi Red Alert 3 içinde buldum.
-
tesla denen bilim adamının icatlarıdır ve fbı tarafından kullanıldığına inanıyorum
fbı neden öldürdü sanıyorsunuz teslayı.
-
http://televidyon.com/p/1565/sepette-deprem şunu izleyin haarpla ilgili çok ilginç şeylerden bahsetmişlerdi.