folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hayretler İçerisindeyim...

Hayretler İçerisindeyim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    -----------------------------

HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.

Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz

edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana

ben böyle birşeyin var olduğuna kessinlikle inanıyorum hele şu 6. madde yokmu ilginç ki ne ilginç Libyada ki  isyan bunun bir sonucudur hacı..

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İtü de bir kaç hocayla haarp hakkında konuşmuştum iklim değiştirme vs yapılabilir ve yapılıyorda yağmur yağdırmaya kadar ancak deprem olayı yalandan ibaret. bunan inanda o kitabı okuyupda gölcük depreminin olduğuna inanada bu hocalar kıçıyla gülüyor :)

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

EMP bomb gibi. (electro magnet pulse)   düştüğü yerdeki tüm elektronik aletleri bozan şey  :)

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

HAARP gerçekten var arkadaşlar yanılmıyorsam alaska da olması lazımdı.Tesla nın icadıdır ayrıca, hattaresmi bile var iklim araştımalarında kullanıldığı söyleniyor.Aletin işleyişi ise çok sayıda devasa metal direklerden yüksek frekansta elektrik akımı geçirilmesiyle atmosferin iyonosfer tabakası değştiriliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.

Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz

edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana

ben böyle birşeyin var olduğuna kessinlikle inanıyorum hele şu 6. madde yokmu ilginç ki ne ilginç Libyada ki  isyan bunun bir sonucudur hacı..

usta böle bişey olsa emin ol ilk önce Türk Milletinin beynini etkilerler.Türkiyeyi karıştırırlar ve bölerler.artık paranoyaklık derecesine ulaştı amerika korkusu millette.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

piskolojik savaş bunların hepsi. bugüne kadar olagelen bütün film ve teorilerde aynı şey var. savaşmadan silah bıraktıran şey bunlardır..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Japonlarda eminim atom bombası diye bişeyin varlığına inanmıyorlardı geçmişde hirojimaya atılana kadar.Devletler silah projelerine milyar dolarlar harçıyorlar ve bu onlarça yıldır bu şekilde devam ediyor bu kadar parayla neleri denemiş ve neleri başarmış olabilçeklerini ve bu başardıklarının ne kadarını insanlarla paylaşabilçeklerini insan düşününçe haarp projesi çokda imkansız gelmiyor heleki tesla gibi bir adamın başlattığını düşünürsek hiçbir şey imkansız değildir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Kendimi Red Alert 3 içinde buldum.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

tesla denen bilim adamının icatlarıdır ve fbı tarafından kullanıldığına inanıyorum

fbı neden öldürdü sanıyorsunuz teslayı.

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

http://televidyon.com/p/1565/sepette-deprem şunu izleyin haarpla ilgili çok ilginç şeylerden bahsetmişlerdi.

Hoop.
Toplam Hit: 4976 Toplam Mesaj: 39