Hayrına 3 Adet Yurtiçi Kargo %30 İndirim Kodu
-
Forumun etinden sütünden yararlanıp, fazla yararım dokunmuyor. Geçen Yurtiçi Kargo nun kampanyası vardı. Müşteri memnuniyeti anketi dolduranlara 3 adet %30 indirim kodu veriyordu. Bende lazım olur diye aldım ancak kullanmadım. Kullanma süreleri 31.03.2012 tarihine kadar. Gerçekten lazım olan arkadaşlar için vereyim . Konuya cevap yazan ilk 3 arkadaşa pm atıcam. Şimdi gidiyorum akşama bakar şifrelerinizi gönderirim.
Daha evvelden bu kampanyadan yararlanmış arkadaşlar biliyorsa eklesin. Bilmiyorum gönderici olarak benim mi görünüyor olmam lazım ama öyle bir zorunluluk yoksa göndereceğim arkadaşlar kullansın.
-
rica etsem 1 tanesini ben alabilirmiyim? :D
-
babama hdd yolluycam la bana verebilir misin
-
3 cü bana kalırsa
-
izmir e araba yollucam varsa bitanede ben alabilirmiyim?
-
surat kargo indirim kodu var bende
hiç kullanmadım :D
-
e geçen söleyeydinde hepimzi doldururduk anketi :) :)
eline sağlık işallah işine yarayanlara bi faydası olur mis :) -
dün verseydin ya müride tabelayı gönderdik kupondan yararlanırdı arkadaş neyse sen yinede ver daha ona gelmemiştir yinede sen ver gelince indirim kuponum var der.
-
3-4 gün önce gönderdim kargoyu artık çok geç :D
-
ilk 3 arkadaşa gönderdim. Umarım işlerine yarar ama söz verdim diye hdd göndericem diyen arkadaşa da gönderdim. Aslında 20-30tl lik kargo göndericek arkadaşlar faydalansa daha iyi olurdu . Hdd de en fazla 2-3 tl fark eder :) neyse bu msj ı gören arkadaşlarda senden istesinler :D verirsen artık kendin bilirsin.
-
hocam bitti mi tühh.. acilen pc çantası almam lazımdı iyi olucaktı ya.. kullanmaycak varsa verebilir mi diyuecem ama kimse vermez neyse.. bana indirimde pc çantası lazım :/ çantam çalındı ya bugün Allahtan içinde önemli hiç bişey yoktu bilgisayar da arkadaştaydı kızmıştım getirmedi işim vardı diye birde.. hayırlısıymış demek ki