Hayvan Hakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Birgün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Keser yerim affetmem , bi gün yasaklansa bile koyunu götürür bodruma keser onu yine yerim etsiz hayatmı olur lan (konuyu okumadım zumsuk a hitaben ) 

Hayatımda en iyi yediğim et döner erzurum hacı babadır burdan saygılar :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

bitkilerin de bi canı var. aç kalak o zaman. hayvanların ki can da bitkilerin ki değil mi :D

Castaway tarafından 25/Kas/12 13:26 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1 kere akşam vardiyasından dönerken köpekler saldırsın

bi daha hayvan hakkı ararsan bende bişey bilmiyorum

yanlış anlamayın bunu savunmuyorum

ama bunuda unutmayın sabah okula giden çocuğuma köpek saldırsın ısırsın istemem kimse istemez

bazı tedbirler alınmalı !

samaccc tarafından 25/Kas/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 2550 Toplam Mesaj: 15