Hayvan Katliamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    yunusdogan bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

NE hayvan katliamı be. Doğru düzgün avlanmışlar işte ne var bunda? Mızrakla çağ dışı avlanınca hayvan katliamı oluyorda, besi odalarına zincirleyip hiç dışarı çıkarmadan hormonlu yemlerle büyültüp sonra bıçakla kestinlerin ne oluyor?

Şekilcilik böyle birşey işte. İki dene gaza veren müzik koydular bide kan gördünüz diye katliam mı oluyor. Adamlar hala kabile işte silah olarak mızrak kullanıyorlar,

ne yapsınlar.

+99999

boğalara eğlence olsun diye mızrak saplayan matadorlara bişi diyen yok...

yemin ediyorum tam bunu yazmak üzereydim

boğa güreşleri çok insani sanki.

ama kovboylar gibi iple yakalayıp sonra öldürebilinebilir. ama adamlar yerli o kadarını bilemediklerinden.

hindistandan ne beklenirki kız çocuklarını canlı gömüyorlar hala

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

Age Of Empires deki ameleler gibi saldiriyolar :)

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

NE hayvan katliamı be. Doğru düzgün avlanmışlar işte ne var bunda? Mızrakla çağ dışı avlanınca hayvan katliamı oluyorda, besi odalarına zincirleyip hiç dışarı çıkarmadan hormonlu yemlerle büyültüp sonra bıçakla kestinlerin ne oluyor?

Şekilcilik böyle birşey işte. İki dene gaza veren müzik koydular bide kan gördünüz diye katliam mı oluyor. Adamlar hala kabile işte silah olarak mızrak kullanıyorlar,

ne yapsınlar.

bunu diyecektim mürid tercüman olmuş sözlerime eyvallah

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

en azından avladıktan sonra fotoğraf çektirmiyorlar gülerek.

av tüfeğini alıp 10 tavşan 20 keklik avladıktan sonra gazeteye dizip tüfekleri çapraz yapıp önünde fotoğraf çekip feysbuka atmıyorlar.

avlayp yiyiorlar giyiorlar vs.

edit: harbiden hayvanlar ölene kadar ne acı çekiyordur la videonun sonu çok kötü izleyemedim :(

zalimadam tarafından 29/Nis/14 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

İnsan oğlu utanmasa aslanların felanda nasıl avlandığına karışıcak vahşete bakın diye video felan koyacak :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

öldürmenin medeniyyeti olmaz.Medeniyyetin olduğu yerde inan bundan daha beterleri oluyor.Ömür boyu gün yüzü görmeyen,ayağı toprağa basmayan hayvanlar var.Her gün milyonlarla hayvan istirmar ediliyor,öldürülüyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Napsınlar abi kaç baş horanta var taş kökü mü yiyecekler hergün ot yemeylede olmaz illaki etde canları çekecek bu çok doğal hatta benimde şuan canım et istedi akşama mangal mı yaksam nedir.

Yalnız benim anlamadığım bişey var bu geyikler ceylanlar falan avlıyorlar bu hayvanlar buluttan nem kapan hayvanlar bu kadar nasıl yaklaşabilmişler onu merak ettim

Toplam Hit: 2728 Toplam Mesaj: 18