folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvan Sahiplendirme Siteleri

Hayvan Sahiplendirme Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

UzatmaNaciye bunu yazdı:
    -----------------------------

MaviGozluDev bunu yazdı:
    Face te Hayvan Severler diye sayfa var, orda istemediginiz kadar kedi kopek var hepside sahipsiz ve yuva ariyolar, yine ayni sekilde Hayvan Kurtarma diye bir sayfa da var, ayni zamanda dernek zaten Zekiye Taş Köklü adli bi hayvanseverin kurdugu, sokaklardaki yarali hayvanlari toplayip bagislarla cebinden paralarla vs tedavi ettiren bi dernek. Bu sene ankara incekte yine kendi imkanlariyla bi alana cit cevirerek bu tedavi ettikleri hayvanlara baktiklari bi yer kurdular. Ankaradaysan gidip orayida ziyaret edebilirsin hatta hayrina mama battaniye felanda goturursen cok iyi cok guzel olur :):)

1kg mama 5tl :D köpek besliceksen mama almıcaksın para mı kalır gitcen belediye dicen artan yemekleri  atma dicen  bide kasaplar ile marketleri bagladıkmı kemikleride alırsın grk kalmaz mamaya ama bunlar sosyete ugraşamazlar hayvandan ne anlarlar mama ile köpek beslenmez.....

mama ile köpek beslenmez mi :D 

konuyu acan arkadas petarkadas ıyıdır gecen gun ıkı tane yavru kangal gordum daha 2 gun olmuyor cokda guzellerdı . yalnız parasızlıktan ucretsız sahıplenmek ıstıyorsan sahıplenme daha ıyı. köpek bakmak kolay bır ıs degıl. onune yemegını koy suyunu koyla bıtmıyor malesef :)

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam dün konunu aradım bulamadım anasayfada gördüm yazayım dedim.

facebookda sayfalarıda var siteleride bu http://hayvansevergazetesi.com/

bak istersen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

alalım burayı seneye çok lazım olucak 

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
Toplam Hit: 3104 Toplam Mesaj: 24