Hayvanlar Birbirinin Dilinden Anlarmı?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
insanın dilini bile anlayan, neden hayvanın dilini anlamasın?
-----------------------------şaka mıısın ya insan dilini kim anlıyo? gel deyince gelmesi dil anlamak mı?
-----------------------------hee ya, şakayım ben..bu cümleyi bir hayvan beslemden yada karşılaşmadan kurmuş olduğunu farzediyorum..
sen hiç bi köpekle anlaştın mı?
kurduğun komplike bir cümleye tepki verdi mi?
benim beslediğim hayvanlar daha hisli sanırım, pek bi anlayışlı mübarekler..canım sıkkın yılışma dediğimde, yavşak hareketleri bırakıp dizime yatmaları mübarekliklerinden olsa gerek..
ne kadar sığ bir yorum..şaka..peehh
-
Bütün hayvanlar beklemedikleri ani şiddetli seslere tepki verirler hocam. Kuşun korkması normal. Seneler önce bir tanıdık kafesi çamaşır makinası üstüne koymuş, şu eski makinalardan, makina sıkma işlemine geçince çıkardığı ses ve titremeden olsa gerek kafesin içerisindeki kuş ölmüş. Baya bildiğin ödü patlamış hayvanın zehirlenip ölmüş. Hayvanlar arasında bir dil yok, hayvanların birbirleri ile ilitişimi biyolojik sinyallerle oluyor. Kimyasal maddeler olabilir. fiziksel bir aktivite olabilir, ses olabilir. Türler arasında da basit iletişim mümkün. (araştırınız. interspecies communication) Yoksa hayvanlar arasında insanlardaki örneğin "Hadi gel oyun oynayak.", "Olmaz işim var." gibi gelişmiş bir iletişim mevcut değil.
-
biz cold m4 le birbirimizi anladğmza göre sorun yok demektir :| demi lan cold :|
-
düsünce tarzı güzel ama...
-
bi haftadır bendede ürküntü oldu cern patladı patlıycak diye :) rüzgar kapıyı camı titretince hemen tırsıyom :) diken üstündeyim amk bitsede kurtulsak
Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 16