Hayvanlara İşkencede Çığır Açıyoruz Site Olarak
-
ugur demişki
istemniyorsan siktirolur gidersin ayrıoca da okunması için buralara siktiri boktan topik acma....
[ okunması için topic açanlar senin gibi iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayanlardır, önce türkçeni düzelt sonra insalığını.. ]
-
kaans bunu yazdı:
ugur demişki
istemniyorsan siktirolur gidersin ayrıoca da okunması için buralara siktiri boktan topik acma....
[ okunması için topic açanlar senin gibi iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayanlardır, önce türkçeni düzelt sonra insalığını.. ]
:) +1 -
ugurben bunu yazdı:
abüüü ben kedileri sevmem istemniyorsan siktirolur gidersin ayrıoca da okunması için buralara siktiri boktan topik acma....
ahuahuahu helal lan sana ugurben

doğru söledin a.q
BURASI HER Bİ S*KIMI PAYLAŞMA FLATFORMU !
malak malak konuşma kaans !
-
ha bu arada kaans ve fmk aynı şeyi yazmışlar
demekki kaans bişii yazcaktı diğer üyeliğiyle yazı yazdı
foyası meydana çıktı !
adamın zaten sahtekar oldugu belliydi !
kaans = fmk = aynı kişiler
fmk nickini topice katkı olsun die üye yapmış anlaşılan

-
:) ip adresleri kontrol edilsin lütfen senin o kücücük beynin ancak bunlara çalışıyor galiba yazık valla
-
fmk bunu yazdı:
kaans bunu yazdı:ugur demişki
:) +1
kaans bunu yazdı:
ugur demişki
hadi çık işin içinden beyin warsa tabi

çift yüzlü seni
ahuahuauhha

-
yaf noolmuş adamlar kendi arasında eğleniyo
hem Holy sana mı soracak yapacaklarını forum adamın
eğer beğenmeyen varsa çeker gider bu kadar basit....
herkez özgürdür... -
bananı sölüyon cagatay_666 ?
-
kaans bunu yazdı:
Arkasından onu savunan üyeler ise şöyle diyorlar kendilerince aaa kullanıcı adının altnda yazı yazıyo bu eleman taşşaklı buna yazalım biraz iki gün sonra göte gelmeyiz düşüncesiyle
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=11756
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=13662
Bu iki başlığa bi bak istersen önce hakaretmi daha çok benim görüşüme katılanlarmı daha çok?benim görüşüme katılanlar; yukarıda yazmış olduğun senin salakça bir düşüncen yüzünden olmadığı kesin!
hakaret edenler; hayvana sevgi göstereyim derken insana saygı göstermeyi unutan, hayvandan daha düşüncesiz insanlar olduklarını belirten kişiler
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15428 Bu başlığa bir bakın hayvana yapılan eziyetmi daha öncemli şu an bu forumda yoksa orda bir bayana yapılan hakaretmi daha önemli
Burası özgür bir ortam, vukaat bölümünde yazılanları doğru bulmuyorsan vukaat bölümüne girmessin, bakın tahribata girmessin demiyorum sadece senin ilgi alanına girmeyen bölümlere girmessin, mesela geyik, aşk ve derin konulara katılımım pek yoktur, sende vukaat bölümüne girmessin olur biter...
kaans bunu yazdı:
holyone hariç hiç kimsenin site adına konuşmasını dinlemiyor ve takmıyorum. beni holyone'nın mantıklı konuşmaları ilgilendiriyor. eğer derse kaan haksızsın, ben bütün bu sözleri geri alıp hepinize veda edeceğim.
gelelim önemli konuya, demişsinki holyone'dan başka kimsenin konuşmasını takmıyorum, burda şeyh mürid admin mod hiç farketmez herkez eşittir, çıkıpta burda hiçbir müride hakaret edemessin!eğer sen holyone'ın mantıklı konuşmasından başka kimsenin konuşmasını takmıyorsan o zaman diğer arkadaşlar kendisini boşuna yormasın hani sen bizi takmıyorsunya o yüzden, holyone gelir konu açıp cevap yazar.
-
Aslına bakarsan hayvanlara işkenceye bende sonuna kadar karşıyım. ama her karsi oldumu silme hakkini da kendimde görmiyorum. arkadaslarin da sapik zewklerini tatmin etmekten cok hayvanlarin verdikleri tepkileri kendi caplarinda bir bilimsel ilgiyle izlediklerini düsünüyorum.
unutma ki biri piskopatsa yada sadistse ve sen onun yazmasını, konusmasini engellersen onu tedavi etmis olmazsin. birinin deneyimlerini buraya yazmamasi bir baska kediyi öldürmeyecegi anlamina gelmiyor malesef. sadece onu görmemek icin gözüne bir at gözlügü cekersin.
Böyle arkadaşlar deneyimlerini paylaştıkça, hayvanların tepkilerini merak eden diğer sadist yada sadomazosist arkadaslar aynı deneyleri başka hayvanlar üstünde tekrar etmeden sonuçlarını öðreniyor ve bu güzel bir paylasim ortami yaratiyor. bu da bu bölüme bir cesit ilim irfan yuvasi vasfi katiyor.
(Fakat hayvanlarin öldürülmesini protesto eden kaans adli arkadasa siktir cekenlerden de ayni saygiyi bekliyorum, burada küfür serbest ama diger uyelere saygisizlik yasaktir, istiyosaniz nesli tükenen bir haywanin son kalanini da öldürüp yazabilirsiniz ama diger kullanicilara hakaret etmeniz hos karsilanmaz)