Hayvanlarla Dalga Geçilmez. Sonra İntikamlarını Alırlar :D
-
Mtv turkiyede bazi geceler cikiyolar manyak bunlar ya.
-
koptummm :D
-
adam ın acı ceker gibi bi sıfatı wardı acaba girmişmidir:D
edit.mozilla dan normal acıldı:S -
Explolerda da sorunsuz açılıyor. Sorun nerde anlamadım. Youtube linki arıyorum. Bulursam onu da koyarım...
-
Koptum. :) Hayvanlar la Dalga Geçmemek lazım, Hayvanın son tavrına Dikkat, Pişmanlık Ve Şaşkınlık İfadesi var. Neye Uğradığını Şaşırmış Gibi. :))
-
sakın denemeyiniz
-
Alla alla bende de açılmıyor :|
-
arkadaki adamda yazık kaçamadı, hayvan işi bitirdikten sonra zafer narası attı sanki :D:D:D:D
-
HEEAAaPİNİZİN SONU BÖYLEEE OLACAAAK LAAAN diye böğürdü hayvan orda aslında:D Makineci olduğumuzdan anlıoz hayvan dilinden:D
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Koptum. :) Hayvanlar la Dalga Geçmemek lazım, Hayvanın son tavrına Dikkat, Pişmanlık Ve Şaşkınlık İfadesi var. Neye Uğradığını Şaşırmış Gibi. :))
-----------------------------
Bu olaydan sonra hayvan depresyona girip çiftleşmeye tövbe etmiştir. Düşünsenize hayvanın doğasında böyle bişi yok. Bu hayvan kendi dost ortamına girse söyle bir diyalog gerçekleşebilir.-Hilmi abi geçenlerde bi ahu gördüm, daaaşş daşşş, betonnnn betooonnnn hatta çivii çivviii.... Çaksan yere girer o derece. Ama gel gelelim 1-2 oynaştıktan sonra tam aşım yapıcam ortadan ikiye bölündü. Fenalardayım abi yardım et :(
-Olmaz öyle şey fiko hayal görmüşsündür. Yada gördüğün şeyin gtü başı ayrı oynuyordur sana öyle gelmiştir,
-Abi walla yarıldı ortadan ikiye. Görgü tanıkları da var. :D