HAYVANYASAR Anısına...
-
Tamam çok seviyosun adamı anladık 2 3 tane konu filan açıyosunda yeter artık Hoca rahat bırak adamı mezarında.. Sadece dua et..
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam çok seviyosun adamı anladık 2 3 tane konu filan açıyosunda yeter artık Hoca rahat bırak adamı mezarında.. Sadece dua et..
-----------------------------Kardeş acısı nedir bilmiyorsun heralde acısını paylaşıp rahatlamak istiyor daha fazla üstüne gitmeyin şu adamın
-
MUHRIP bunu yazdı:
tamam abi sen daha iyisini bilirsin hemen dediğini yapıcam -
patates bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
tamam abi sen daha iyisini bilirsin hemen dediğini yapıcam
Hocam yanlış anlama beni acını paylaşıyorum.. Senin iyiliğin için diyorum.. Sen vefat etti diye konu açınca inanmadılar, teistlğine laf edenler oldu falan fistan.. Yıpranan sen oluyosun Hocam.. -
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Hocam yanlış anlama beni acını paylaşıyorum.. Senin iyiliğin için diyorum.. Sen vefat etti diye konu açınca inanmadılar, teistlğine laf edenler oldu falan fistan.. Yıpranan sen oluyosun Hocam..
-----------------------------öyle düşünüyorsan tamamda.
önemli değil insanların düşünceleri o onların ayıbı ama bir çok insanlar kardeşim burda bu konuları hastayken bile tartışmıştı hemde kurallara uyup saygılı tartıştı. o yüzden seveni var sevmeyeni var ama böyle bir günde iyi dilekleri bekleriim onun için sadece
-
patates bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Hocam yanlış anlama beni acını paylaşıyorum.. Senin iyiliğin için diyorum.. Sen vefat etti diye konu açınca inanmadılar, teistlğine laf edenler oldu falan fistan.. Yıpranan sen oluyosun Hocam..
-----------------------------öyle düşünüyorsan tamamda.
önemli değil insanların düşünceleri o onların ayıbı ama bir çok insanlar kardeşim burda bu konuları hastayken bile tartışmıştı hemde kurallara uyup saygılı tartıştı. o yüzden seveni var sevmeyeni var ama böyle bir günde iyi dilekleri bekleriim onun için sadece
Ben senin için söyledim Hocam.. Sana kalmış istersen 10 bin milyon yüz tane daha konu açarsın.. -
Ssativa bunu yazdı:
iyi dilekleri bekliyorsun okeyde baba.bu adem birincisi yukardaki arkadasin dedigi gibi teist degil ateist.yani doagaya tabi,e dogal degilmi bir cismin eskimesi deforme olmasi veya yokolmasi bu aci neyin acisi peki?
bana deki atesitti ama yanlisti yok oldu sarsildik anlamaya yol ac.yoksa kendi normallerinizi kabulü inkar demek degilmi bu.ayrica üzgünüz tabi,hastayken rahmetli dileklerimizi dualarimizi islah konusunda ilettik.öldü rahmet diledik.bu çikislarin normal ama,hani kendisininde yaptigi gibi ölcüler icinde fikrimizi söylüyoruz.afedersin.
bu konuda haklısın işte. düşünceleri yanlıştı demiyorum.üzülme neyin nesi dersen. sadece yeni yeni yokluğu vuruyo.
olay ona üzülmek değil zaten.olay şu an açılan konu aslında benim için belkide.
destek isteyen sanırım benim.
onu özlüyorum.
yokluğuna alışmam zor olucak.
-
Başın sağolsun dostum.Kardeşini güzel anılarıla hatırla her zaman.
-
keşke iman etseydi....
-
degree bunu yazdı:
keşke iman etseydi....
keşkesi yok isteyen isteğini eder istemediğini etmez sence etseymiş bizcede iyiki etmemiş.erzincana selamlar
ne salak bir şehirdir orasıda