HAYVANYASAR In Vefatının 7.Yılı
-
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun dostum..
Bende hayvanyasarı blogundan tanıyordum, kanser olduğunu blogunda uzun süre yazı görmeyince sorarak öğrenmiştim, iyi bir kalemi vardı bana göre...
Tekrardan başın sağolsun mekanı cennet olsun
-
twilight_flame bunu yazdı
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun dostum..
Bende hayvanyasarı blogundan tanıyordum, kanser olduğunu blogunda uzun süre yazı görmeyince sorarak öğrenmiştim, iyi bir kalemi vardı bana göre...
Tekrardan başın sağolsun mekanı cennet olsun
böyle şeyler duymak beni sevindiriyor. onunla iletişime geçmiş insanlar benim için önemli çünkü içine dönük biriydi. O yüzden ona dair bildiklerimizde aslında çok az.
-
Allah rahmet eylesin. Geldik gidiyoruz. Ne kadar aklimiza getirmemeye calissakda HEPIMIZ ÖLECEZ.
-
Allah rahmet etsin.Mekanı cennet olsun inşAllah.
-
Allah rahmet eylesin
-
Vay be 7 yıl olmuş dün gibi hatırlıyorum ilk kayıt olduğum zamanlardı onun haberini aldığımda,
Sevdiğim insanlara dair mümkün olduğunca kendimde anı bırakmamaya çalışıyorum, fotoğraf video ses kaydı vs, çünkü bende içgüdüsel olarak insanın geçmişe dair olan takıntı özelliği ileri derecede var, çok çabuk nem kapıp tribe giriyorum, ne bileyim bir müzik tınısı bir melodi falan,
gel görki patates (sezer) 90lı yıllardan beri belkide çoğu insanda olmayan imkanları sayersinde çocukluğuna dair hem ailesi hem kardeşiyle beraber video kayıtlarına fotoğraflara vs sahip, her bakıldında her izlendiğinde nasıl duygular içinde oluyo insan merak ediyom, sadece üzerinden 1 sene geçmiş fotoğraflarıma bile baksam kendimi kötü hissediyom, böyle şeyler benim pek kaldıramayacağım havalar, -
Zodiac bunu yazdı
Vay be 7 yıl olmuş dün gibi hatırlıyorum ilk kayıt olduğum zamanlardı onun haberini aldığımda,
Sevdiğim insanlara dair mümkün olduğunca kendimde anı bırakmamaya çalışıyorum, fotoğraf video ses kaydı vs, çünkü bende içgüdüsel olarak insanın geçmişe dair olan takıntı özelliği ileri derecede var, çok çabuk nem kapıp tribe giriyorum, ne bileyim bir müzik tınısı bir melodi falan,
gel görki patates (sezer) 90lı yıllardan beri belkide çoğu insanda olmayan imkanları sayersinde çocukluğuna dair hem ailesi hem kardeşiyle beraber video kayıtlarına fotoğraflara vs sahip, her bakıldında her izlendiğinde nasıl duygular içinde oluyo insan merak ediyom, sadece üzerinden 1 sene geçmiş fotoğraflarıma bile baksam kendimi kötü hissediyom, böyle şeyler benim pek kaldıramayacağım havalar,Geçmişi severim ben, fakat bu bağımsız hür irademle geçmişi sevmekle alakalı değil. Sanıyorum herkes geçmişi sever. Sorumluluğun olmadığı genelde iyi şeyleri hatırladığın eğlenceli zamanlar olur. Bu yüzden ailelerimiz 70 lere 80 lere bayılırken bizlerde 90 lara bayılıyoruz. Yakında 2000 ler başkaydı diyenler olacak.
Fakat bu kendimden bağımsız sevmenin haricinde seninle paylaştığım bir his bende de var. Geçmişe saplı yaşıyorum. Çoğu zaman boşta dururken geçmişi düşünüyor geçmiş olaylarla hesaplaşıyorum. Bu bir vakaymış zaten. Herkeste böyle olmazmış. Kimisi yanlız kalınca ileriyi düşünmeye odaklı, kimisi geçmişe. Ben geçmişe odaklı olsamda sürekli ileriyi düşenen insanları kıskanırım. Yıllar sonra bir insanla karşılaşırım geçmişte yaşadığımız bir olayı onunda unutmayacağından emin şekilde her detayı ile anlatırım isimler yer zaman ayrıntısı ile. Kendisi unutmu olur. Nasıl unuttuğuna önceden şaşırırdım. Aartık şaşırmıyorum. Ben geçmişi düşüne düşüne tekrar yapıyorum. O iste üstünde durmadığı için unutmuş oluyor.
Geçmişe dair görüntü vs bakıldığındaki duygu durumunu merakına gelince;
Geçmişin içinde o kadar saplıyımki hiç bir etkisi olmuyo. 2 gün önce çekildiğim vesikalıktan bir farkları yok. Çünkü yeterince bakıldılar sürekli bakıldıkları için eski olmadılar benim için. Ama bazen eş dost akraba aracılığı ile hiç görmediğim bir fotoğrafımız haberimin olmadığı birşey elime geçerse o zaman çok heycanlanıyorum ve çok seviniyorum.
Meela birazdan elime bir kaset geçicek. Fatih Kısaparmak ın kasedinin üzerine 92 yılında ses kayıt etmişiz. Onuda Almanyada ki teyzeme göndermişiz. Teyzem geldiğinde getirdi. Teyp yoktu dinleyemedik. Bunun için çok heycanlıyım. Can kulağı ile önce dinlicem. Sonra digital ortama alıcam. Sonra muhtemelen bir video virşey haline getiricem. Paylaşılıcak. Sonra tüketilmiş olucak oda. Bir daha açıp baştan sona dinlemicem bile çünkü ezbere biliyor olucam.
Belkide takıntılı olmamla alakalı bilmiyorum.
-
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.
-
Yazacak hicbiseyim yok... Sezer abi duygularimi biliyosun.. tekrardan basimiz sagolsun
-
Zeki ve kalemi güçlü bir kadesimizdi, mekani cennet topragi bol olsun.