HAYVANYASAR Mezarı Bitti..
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------
acaba neden şifreleri değiştirmek istedi kimsenin girmemesini istedi kendinden sonra çok garip merak ettim gerçekten
valla bilmiyorum bir web sayfası vardı onuda kapattı allahtan google ön bellek ile yazılarını kurtardık.sakladığı birşey yoktur. öyle biri değildi.
sadece güzel yazılar yazıyordu bir internet sayfası sitesinde yazı yazması için teklif filan vermişti sürekli insanlar ekliyordu tanışmak için.
farklı insanlarla farklı görüşler konuşup tartışmayı seviyordu. bilmiyorum yani
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------izmir sanırım babaannem de orda yatıyor
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin
-----------------------------ewet izmir ankarada yaşıyorduk bu olay sonucu izmire taşındık artık
-
Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun
-
patates bunu yazdı:
eselcuker bunu yazdı:
acaba neden şifreleri değiştirmek istedi kimsenin girmemesini istedi kendinden sonra çok garip merak ettim gerçekten
valla bilmiyorum bir web sayfası vardı onuda kapattı allahtan google ön bellek ile yazılarını kurtardık.sakladığı birşey yoktur. öyle biri değildi.
sadece güzel yazılar yazıyordu bir internet sayfası sitesinde yazı yazması için teklif filan vermişti sürekli insanlar ekliyordu tanışmak için.
farklı insanlarla farklı görüşler konuşup tartışmayı seviyordu. bilmiyorum yani
-----------------------------merhum un blogunu zamanında okumuştum ben. sağlam yazıyordu.
toprağı bol olsun :|
-
yakında tekrar açılacak üzerinde çalışıyorum
-
hacım kardeşini kaybedeli 6 ay falan olmuş, zemin daha yeterince oturup şıkısmamıştır zannımca. Umarım bu kadar emek verilmiş mezar oturmadan dolayı çökmez-çatlamaz
-
allah sabır versin kardeşim
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------hacım kardeşini kaybedeli 6 ay falan olmuş, zemin daha yeterince oturup şıkısmamıştır zannımca. Umarım bu kadar emek verilmiş mezar oturmadan dolayı çökmez-çatlamaz
-----------------------------yağmur yağdı diye çökmüştür dedi mezarcılar dahada topraklanacakmış tam bitmedi yani
-
patates bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------izmir sanırım babaannem de orda yatıyor
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin
-----------------------------ewet izmir ankarada yaşıyorduk bu olay sonucu izmire taşındık artık
-----------------------------Allah yardımcınız olsun, Nur içinde yatsın..
Benim kuzenim de o yaşlarda, hatta daha küçükken Hakk'ın rahmetine kavuştu, komşular büyük ihtimalle.. :(
-
şu hayatın en güzel dönüm noktası ölüm anasını satayım..