folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hazır Cevaplar ..

Hazır Cevaplar ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Erkek kızı sevmektedir ve bir türlü karşılık alamaz. Yine bir gün kız cafe de otururken yanına gelir ve kız ona hakaret etmeye başlar;

Kız:Git başımdan yine mi sen ?

Tabi bu sırada herkez onlara bakmaktadır,erkek de cevap verir;

Erkek:Bak kızım, onu bunu anlamam o çocuğu aldıracaksın, sikimde değilsin...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    bir gun arkadaslarla carsıda yuruyoruz arkadas kızın onune atladı ve dılsız numarası yaptı kolunu gostererek hebebe hebebe dedı kızda saatın kac oldugunu soyledı kız yurup gıttı ve 2-3 adımdan sonra bızım arkadas kıza saol abla demesınmı yarıldık orada gulmekten:)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir gun arkadaslarla carsıda yuruyoruz arkadas kızın onune atladı ve dılsız numarası yaptı kolunu gostererek hebebe hebebe dedı kızda saatın kac oldugunu soyledı kız yurup gıttı ve 2-3 adımdan sonra bızım arkadas kıza saol abla demesınmı yarıldık orada gulmekten:)

:| pff baydı 12 yıldır aynı şaka ya hala mı :| :| 

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek
    Konuşma hacettepe üniversitesinde cem yılmaz ile bir hacettepeli arasında geçmektedir:
    çocuk: cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı? eğer varsa kaç cm?
    cmylmz: valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar. *

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

Aynen yaşanmış olaydır

Lise yıllarında iddia üzerine arkadaş bi kıza arkadaşlık teklif edecek

Teneffüste baktık kız gidiyo, arkadaşı taktık hemen peşine tabi bizde arkadan takip, aralarında geçen muhabbeti aynen aktarıyorum:

Erkek: Pardon beraber yürüyebilir miyiz?

Kız: Hayır!

Erkek: O zaman koşalım!

Kız:?!

Gülmekten karnımıza ağrılar girmişti:D

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek

show tv'deki ateş hattı programında reha muhtar prens charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir. konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
    -efenim prens charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar. peki ama öyle bir adamdan müslüman olur mu?
    -olur tabi neden olmasın?
    -ama efenim nasıl olur?
    -reha bey siz müslüman mısınız?
    -tabi müslümanım efendim.
    -siz namaz kılıyor musunuz?
    -hayır.
    -oruç tutuyor musunuz?
    -hayır.
    -içki içiyor musunuz?
    -evet.
    -e sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur.

zamanın birinde istanbulda pastahaneleri teftişe giden müdürün biri pasta ustasına sormuş:
    bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz"? demiş. usta da "sana koyuyoruz efendim" demiş. müdür de demişki: "bende bütün pastacılara söyleyim bundan sonra "sana koysunlar"...

rahmetli barış manço fransada bir televizyon programına katılır. herşey gayet güzel giderken, sunucu klasik avrupalı edası ile "siz türkler barbarsınız" muhabbetine girer. bunun üzerine barış manço sunucuya üzerinde para olup olmadığını sorar. sunucu cebinden birkaç banknot çıkartıp barış manço'ya uzatır:

b.m: şimdi bu paranın üzerindeki kim?
    s: general bilmem ne, bilmem neredeki savaşta kahramanlık yapmıştır bla bla bla.
    b.m: peki bu?
    s: teğmen bilmem ne, böyle etmiştir, şöyle etmiştir.

bunun üzerine barış manço cebinden birkaç banknot çıkarır ve üzerindekileri teker teker anlatır:
    bm: bu mevlana celaleddin rumi; ünlü bir türk düşünürüdür. bu halit refik karay; ünlü bir türk edebiyatçısıdır. bu mustafa kemal atatürk, türkiye cumhuriyeti nin kurucusudur.
    sesizliğin üzerine sunucuya bakarak şöyle der:

-şimdi siz söyleyin, kim barbar?

kavgada çocuğun biri:

-erkek misin lan sen der

diğeri de:

-erkekliğimin zekatını verseydim sen bile erkek olurdun.

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

bir gün otobüste gidiyorum arkadaşlar ile

hep beraber muzurluk peşindeyiz

kendini beyenmiş kızlar olur ya onlardan biri

muzurluk yapacaz ya hepimiz kıza tip tip bakıyoruz

ve kızdan bekdlediğimiz tepki

-kendimi bir tren gibi hissettim!

bizde kafamıza takılan bir soruyu kıza ilettik

-acaba bir trene günde kaç kişi BİNİYOR? 

güzelmiş hacı süpersiniz ya :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    harlemxxx bunu yazdı:

zamanın birinde istanbulda pastahaneleri teftişe giden müdürün biri pasta ustasına sormuş:
    bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz"? demiş. usta da "sana koyuyoruz efendim" demiş. müdür de demişki: "bende bütün pastacılara söyleyim bundan sonra "sana koysunlar"...

rahmetli barış manço fransada bir televizyon programına katılır. herşey gayet güzel giderken, sunucu klasik avrupalı edası ile "siz türkler barbarsınız" muhabbetine girer. bunun üzerine barış manço sunucuya üzerinde para olup olmadığını sorar. sunucu cebinden birkaç banknot çıkartıp barış manço'ya uzatır:

b.m: şimdi bu paranın üzerindeki kim?
    s: general bilmem ne, bilmem neredeki savaşta kahramanlık yapmıştır bla bla bla.
    b.m: peki bu?
    s: teğmen bilmem ne, böyle etmiştir, şöyle etmiştir.

bunun üzerine barış manço cebinden birkaç banknot çıkarır ve üzerindekileri teker teker anlatır:
    bm: bu mevlana celaleddin rumi; ünlü bir türk düşünürüdür. bu halit refik karay; ünlü bir türk edebiyatçısıdır. bu mustafa kemal atatürk, türkiye cumhuriyeti nin kurucusudur.
    sesizliğin üzerine sunucuya bakarak şöyle der:

-şimdi siz söyleyin, kim barbar?

evet barış mançonunki süper di :D iyi bozmuştu spikeri.

bende genelde ortaya balıklama bişey sorarsa veya laf sokarsa "Sordukmu ?" derim göt olur :D

bir kere kantinci bir karı vardı ona laf sokmuştum 

kantinci : ne bekliyorsunuz burda (kantinin önünde ne beklenir a.q bişeyler alacağız heralde)

ben : Otobüs bekliyoruz :D

kantinci : otobus burda beklenmezki ama ?

ben : sordukmu ? :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4471 Toplam Mesaj: 29