folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Hazırda Flood Koruma Scripti Yada Kodları Yada Herneyse Olan Arkadaşa Varmı?

Hazırda Flood Koruma Scripti Yada Kodları Yada Herneyse Olan Arkadaşa Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Asp olarak arıyordum yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Ya arkadaşllar biliyorum çözüm değil ama biraz amatörler için hani bi şeler yapma çabasındaki arkadaşlar için bi koruma olur.Mesela geçen bir site adını vermicem sağ tuş engellemiş ben  kodları hertürlü alırım ama biraz acemi adma zor alır.Hatta eski sitelerimde kodları falanda çaldıttırmayacak bir program kullanmıştım o programı bulursam sizlere link atcam.Farklı kaydetme download vb. şeler işe yaramıyor bu programla oluşturduğum sitede.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

şimdi... antikinin dediği olay eğer flood korumasını database dne okunan bişeyle yapıosanız ewet salddırı yine başarılır olur yada banlı ip leri db de saklıosanız... saçma bi koruma olur ama benim dediğim yöntem ile sessionda saklandığı için ram üzerinde saklanan değişken stringler bunlar makineyi kasması sözkonuus değil...

bu arada ibosoft senin werdiğin kod benimkinin biraz daha dandiği yani fark die bi değer yaratmışın kullanmamışın kod senin değil büyük ihtimalle neyse... önemli olan mantığı kavramak bu mantıkla 5 saniye bekleyin 4 saniye bekleyin olayınıda yaparsınız bi sitek geldiğinde sessionda tarihini yazıcaksınız datediff() ile aradaki fakrı alıcaksınız

Olm amacım artislik yapmak diil arkadaş bişey istemiş yardım ediyorum kullanmadığım ve kendime ait olmayan bişeyi yayınlamam + gereksiz polemiklerede girmek istemiyorum ama şu fark değeri atamışın kullanmamışın deyince tepem attı niye mi ? kardeşim senin gözlükler kaç numara

<%
    gkodu=request.form("gkodu")

fark=dateadd("n",-1,now())

if session("gkodu_time")>=fark then ' Bu ne Lan
    response.write "Flood Koruması Lütfen 1 dk Sonra Tekrar Deneyiniz"
    elseif session("gkodu")<>gkodu
    response.write "Hatalı Güvenlik Kodu"
    else
    session("gkodu_time")=now()
    .
    .
    .