Hazırlanan Blog Sitesi İçin Hosting. (Yardım)
-
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda beni az çok tanıyan vardır ve bu azınlık içinde yazdıklarımı beğenen bir azınlık daha olduğunu düşünüyorum. Son paylaşımımın ardından BarisYigit arkadaşım sağolsun bir blog açmanın akıllıca olacağını söyledi. Kanıma girdi.
Bunun üzerine ben de www.NevzatNuri.com domain adresini satın aldım. Başladığımız bu işi tamamlayabilmemiz için bahsettiğim o azınlığın içerisindeki azınlıktan bir arkadaşımın bana hosting konusunda yardımı gerekiyor.
Mümkünse.
Selametle.
ModS: konuları doğru yerelerine açalım -
öyle fikri verip kaçmak yok :D söyle BarışYiğit'e host ta ayarlasın sana :d
MaviGozluDev tarafından 29/Mar/13 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
o sıçtımın host mevzusu yok mu. Natro var sıkıntısını görmedim ama sapıttı diyenler var.
Sırf dert. Hosttaki başka siteler yüzünden benim başım yandı. Bu yüzden sağlam birşeyde olmasını istiyorum.
Takip edeyim konuyu, düzgün bir yer önerilir belki.
-
HOSTING FIYAT LISTESİ Her kullanıcınız için özelleşebilen webmail hizmeti, ek kullanıcılara kendilerine özel FTP şifresi, anonymous FTP (İstediğiniz büyüklükte herkese açık FTP Hesabı açabilme),SSL, istediğiniz zaman sitenize Backup(Yedek) alabilme ve geri yükleme özelliği, Mail list, sınırsız email alias. PAKET 1: PAKET 7: 5 Mb Web alanı, 1 Pop3 Mail , 1 Gb 75 Mb Web Alanı, 40 Pop3 Mail, 6 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 1 kullanıcı kontrol paneli. 40 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 20 TL Yıllık 85 TL PAKET 2: PAKET 8: 10 Mb Web Alanı, 5 Pop3 Mail, 2 Gb 100 Mb Web Alanı, 50 Pop3 Mail, 10 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 5 kullanıcı ve kontrol panelleri. 50 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 30 TL Yıllık 95 TL PAKET 3: PAKET 9: 15 Mb Web Alanı, 5 Pop3 Mail, 2 Gb 200 Mb Web Alanı, 60 Pop3 Mail, 15 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 5 kullanıcı ve kontrol panelleri. 60 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 40 TL 6 Aylık 85 TL / Yıllık 170 TL PAKET 4: PAKET 10: 20 Mb Web Alanı, 15 Pop3 Mail, 3 Gb 400 Mb Web Alanı, 80 Pop3 Mail, 25 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 15 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql 80 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 50 TL 6 Aylık 165 TL / Yıllık 330 TL PAKET 5: PAKET 11: 30 Mb Web Alanı, 20 Pop3 Mail, 4 Gb 600 Mb Web Alanı, 100 Pop3 Mail, 50 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 20 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql 100 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 60 TL 6 Aylık 195 TL / Yıllık 390 TL PAKET 6: PAKET 12: 50 Mb Web Alanı, 35 Pop3 Mail, 5 Gb 1 gb Web Alanı, 150 Pop3 Mail, 100 Gb Trafik ve Standart özellikler Trafik ve Standart özellikler 35 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql 150 kullanıcı ve kontrol panelleri. Mysql Yıllık 70 TL 6 Aylık 300 TL / Yıllık 600 TL dgn.net.tr tuzlu ama kafa rahat.doruk da iyidir. -
Hybris bunu yazdı
5 mb host ne la :|
kamera şakası falanmı yapıyolar, birde 20 tl demişler senelik..
-
ekmek-köfte ilişkisi 7/24 canlı destekleri var. problem olsa server adamın elinin altında 2dk da müdahale ediyor.
-
azınlık felan ne dediğini anlamadım ama host verebilirim.
-
1 ay oldu alalı natro, hosting istersen satarım hacı
Bitiş tarihi 2 mart 2014
Normal fiyatı 90TL 70 e bırakıyım
özellikleri

-
millet ticarete girmiş hemen adam para verecek olsa gider firmadan alır zaten niye burada konu açsın , bi blog için hostinge para mı verilir yazık günah , ne kadar alan ne kadar trafik kaç tane mail kaç db kaç ftp hesabı istiyorsun hocam söyle sen bi dışarı çıkıyorum geldiğimde açarım ipleri atarım pm den
-
Lotus bunu yazdı
millet ticarete girmiş hemen adam para verecek olsa gider firmadan alır zaten niye burada konu açsın , bi blog için hostinge para mı verilir yazık günah , ne kadar alan ne kadar trafik kaç tane mail kaç db kaç ftp hesabı istiyorsun hocam söyle sen bi dışarı çıkıyorum geldiğimde açarım ipleri atarım pm den
konuyu okumadım hosting arıyomus ben satıyorum dıye yazdım artistlige lüzümat yok
-
Lotus bunu yazdı
ne ilgisi var.. ben de açabilirim unmetered var elimde.
ama yarın öbür gün serveri taşırken adamın dosyalarıyla uğraşacak mısın?
ya da down olduğunda adam sana problem mi var diye sorabilecek mi?
--
trilyon tane hosting firması var gidip onlardan al bitane blog hosting. vereceğin para max. 15-20 tl/sene.
senin iyiliğin için söylüyorum. hatıra gönüle ya da ucuza alınan hosting ile hiçbi sikim olmaz.