Hazırlık Okumalımıyım?
-
hocam benim evremdede var okumayanlar pişman... 1 sene oku adam gibi dil öğren bence sonraçok ararsın
-
okuma hoca.hafta sonları ankaradaysan tömere git.tömeri biliyosundur ankara ünv. nin kursu.
-
bence okuma hiç faydası olmuyo ben okudum ama jhiç bişey öğrenemedimm 1 senen boşuna gider
-
ozel universiteye gidecem hazirlik zorunlu buyuk ihtimal sinavdanda cakicam uniyide 5 yila uzatmak istemiom acaba bi cozum warmi :D
-
arkadaşım bence de git hayatında yaşayacağın yıllar üniversitede geçirdiğin yıllar bizim bölümde yoktu gerçi, olsa giderdim ama sırf ünide daha fazla kalayım diye 5 e uzatmayı düşünüyorum ki -okuduum yerim nüfusu17500 bölümde kız yok-senin böümde güzel okumanı tavsiye ederim aama eski bilgilerini de unutmaman gerktiğini ekleyeyim
-
hoca kesinlikle git çünkü yarın iş başvurusu ve ya staj başvurunda ilk osracakları soru ingilizxce va rmı benim komşum ingilziceis yok die staj yapamıo
-
oku hocam, 1 sene mis gibi tatil yapacaksın, rahatlarsın..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
oku hocam, 1 sene mis gibi tatil yapacaksın, rahatlarsın..
-----------------------------bncede işte. hem 1sne raat raat takLcan hem kasmadan ortama iice ayak uydrcan. öss snrası kasmadan gcen güzel 1 sne (A)
-
@fistan,bozcan;
hocalar lisede olsa tmam da ünide de beleş okunmuo yani harç parası haraç parası cartı curtu kitap parası evde kalıosa kira mutfak masrafı su parası elektrik parası adamın iliğini sömürürler :)
-
harç parası demişken ben ne kadar yatıracagımı nerden ögrenecegim
Toplam Hit: 4971 Toplam Mesaj: 26