folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hazırlık Sınıfı Hakkında Hocaların Bilmediği Sorular

Hazırlık Sınıfı Hakkında Hocaların Bilmediği Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    devam zorunlulugu ve not sisteminden anlayan okulda yetkili kimse yok. bize 4 farkili ders var ve %80 devam zorunlulugu var. diyorumki haftada 26 saat ders var bu saatin zotunlu kismi %80 mi diyorum yok efendim 4 farkli dersin ders saatine gore %80 devam edecekmisiz. yani haftada 2 ders olan video dersinin ben 3 gun isim ciksa gebersem video dersinde giremesem hazirlikta kalacagim(!) diger universitelerde farkli 26 saatnin 80 iniymis. 2. sorun: notta %40 vizeler %60 final etkiliyor ve finallere girmek icin 70 ortalama gerekli diye duydum bu doğrumu? 3. sorun: cesitli etmenlerden dolayi ilk sinaava pek calisamadim carsamba girecegim ama bir turlu en dusuk kac almaliyim hesaplayamiyorum bilmiyorumki en yuksek puan 80 ken nasil hesap yapilir. 4.sorun: hadi ben kaldim 70 olmadi ortalama. YAZ OKULU DİYE BURSLAR GİDER Mİ? yaz okuluna ne kadar para yatiriliyor. ne kadar suruyor. yani ben ilk sinavdan dusuk alip yaz okuluna kalmayi hesapliyorum resmen :/

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    upper

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haci bak simdi ben anadolu universitesindeyken hazirlikta tum dersler birlikte sayiliyordu yani speaking reading gramer felan toplam haftada 28 saatti bunu 14 haftayla carpip yuzde 20sini gectiginde kaliyordun ama bolume gectigimde her dersin ayri yuzdesi aliniyordu ve ona gore o dersden kalip geciyordun yani atiyorum haftada 2 saat olan enzimoloji dersi 14 haftayla carpiliiyo 28 yapiyo %20si 5.6 yapiyo yani 6 saat devamsizlik yaptin mi o dersde kalirsin. Simdi egede sizin dersleri ayri sayma gibi sacmalik olmaz cunku hazirlikta dersden kalmazsin sinifta kalirsin o yuzden tek dersin yuzdeligi sayilmaz cok mantiksiz olur

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

hangi üniversite?

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    ege deyim. aslinda tek sikintim su burs gider mi? yaz okuluna kalirsam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Egenin neresindedin haci ziraat fakultesine beklerim :) hazirlikta yaz okulu var mi ya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------
    ege deyim. aslinda tek sikintim su burs gider mi? yaz okuluna kalirsam.

egede işler nasıl işliyor aldığın burs nasıl bir burs bilemiyorum ama.. genellikle burslar dönem değil yıl temelli oluyor, yani örneğin yıl sonu kümülatif ortalaman atıyorum 1.9'un altına düşerse bursunu keseriz diyorlar ama yaz okulu sonrasına mı yoksa yaz okulu öncesi dönem sonu not ortalamasına mı bakıldığını bursu nerden alıyorsan onun tüzüğüne bakarak ya da okulun öğrenci işlerine giderek öğrenmen gerekiyor.. hazırlık için farklı bir düzenleme olduğunu sanmıyorum, o yüzden üst dönemlerinden aynı bursu alanlara da danışabilirsin..

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    kyk dan alirim gibi geliyor. hic bir erden almiyorum su anda. ziraatci muridim ben yemek sirasindayim su an :D atla gel.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    kyk dan alirim gibi geliyor. hic bir erden almiyorum su anda. ziraatci muridim ben yemek sirasindayim su an :D atla gel.

bu saatte napiyon orda :) haftasonu ne işin var hacı orda hafta içi 9-18 arası ben ziraat b bloktayım bi ara uğra ziraat cafede bi çay ısmarliyim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

formaldehit bunu yazdı:

bu saatte napiyon orda :) haftasonu ne işin var hacı orda hafta içi 9-18 arası ben ziraat b bloktayım bi ara uğra ziraat cafede bi çay ısmarliyim

Ege Ziraat 4. sinif ogrencisiyim bende. Sizin sinif kac?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ziraat cafede toplanalım ya bu hafta içinde egeliler beklerim herkesi :)

Toplam Hit: 1803 Toplam Mesaj: 12