HD Film İzlemek İçin Player
-
bs playeri dene hoca altyazı maltyazı soyunu sopunu bulup indirir iyi güzel
-
GOM'da codec eksiktir. Zaten tanınmayan bir formatla karşılaştığı zaman ne yapak gardaş indirek mi aşşağı diye soruyor. En hızlısı bana GOM gibi geliyor. Diğerlerinde biraz gecikme oluyor. Yok yok GOM GOM. :)
-
yaşadıgın sorun player ile ilgili degil , ayarlardan kaynaklanıyor zaten en uygun player VLC diyebiliriz. sorun çözülmüş hocalar :)
-
vlc görüntü kalitesinden kırpıyor hacı.. media player classic kullan.. onun içinde kLite Codec pack yukle yükleme sırasında mediya pileyır klasiği seç halledersin panpa
-
720p altı film seyretmıyorum bir senedir splash player kullanıyorum
kullanmadan ne demek istediği anlayamassın :) bir dene
donanımhaberde bununla ilgili yararlı konular özellikle caps koyup karşılaştırmalı bakılmış konuya incele istersen
-
-
PotPlayer de oldukça iyidir.
-
Gom playeri kuracaksın ayarlarını düzgün yapacaksın sonrasında klite codec pack yükleyeceksin keyfine bakacaksın başka bir şeye gerek yok,
-
Kmplayer Üstüne player tanımam 3 yıldır kullanıyorum önden klite codec pack kur sonra km açmadıgın film kalmaz
-
codeclerle ilgili pek bi fikrim yok, nasıl bulurum? bir de bende MP Clasic biraz tuhaf, yani kurulumu yok, tıkla çalıştır gibi bişe :D