folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Hd-Torrents Davetiyesi 3 Adet

Hd-Torrents Davetiyesi 3 Adet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Schwarz imlegend hector611980 mailinizi yollayin göndereyim davetiyeleri

7 günlük gecici davetiye vermisler gecici olarak baya dagitan cikar bu aralar.

paduwan tarafından 02/Nis/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

dağıtan çıkarsa pm beklerim :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi düşündüm de muhtemelen şartları yerine getiremeyecegim o yüzden bana vereceğiniz davetiyeyi bir sonraki kişiye verebilir misiniz? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Beyler SacraCorona hesabınız varsa zibil gibi dağıtıyorlar

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

alabilirim varsa dicem daha önce hdt'den banlanmış biri olarak oda benim hatam değil ilk defa 1 torrent sitesinden banlanmışımdır seed vermedi up rezaletti o ara gümledik yoksa TL üyeliğim bile var hd torrents ne ki.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çok da gerekli bir site değil bence, oradaki çoğu sunumu tl, ipt gibi 0-day trackerlarda bulabiliyorsunuz zaten, tasarımını da beğenmiyorum.Üyelik var bende ama sırf silinmesin diye ayda 1-2 kere girip çıkıyorum.

Seed etmek de seedbox ınız yoksa imkansız gibi birşey yani muhtemelen burda üyelik alan 3 kişi de seedboxları yoksa banlanırlar yakında.

Ha PTP falan dağıtımı olursa en başta ben olucamda onlar da bir türlü doğru düzgün açmıyorlar üyelikleri.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

ben nasıl ban yememişim burda hala. şaşırdım. ratio 0.01 :D

aq 0.70de çok be. açık bırakıyorum da çeken yok ki. seedbonusla da 0.70ye ulaşmak mümkün değil.

bana da vermişler 3 tane geçici davetiye gönderebilirim isteyene.

hmm şu özellik de ilginçmiş :D "Starting today, there will be NO ratio counting (no download AND no upload) in the XXX 720p and XXX 1080p categories. However, in the XXX Blu-ray category both download and upload will continue to be counted as usual."

ulquiorra tarafından 03/Nis/13 00:07 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

ben nasıl ban yememişim burda hala. şaşırdım. ratio 0.01 :D

aq 0.70de çok be. açık bırakıyorum da çeken yok ki. seedbonusla da 0.70ye ulaşmak mümkün değil.

bana da vermişler 3 tane geçici davetiye gönderebilirim isteyene.

hmm şu özellik de ilginçmiş :D "Starting today, there will be NO ratio counting (no download AND no upload) in the XXX 720p and XXX 1080p categories. However, in the XXX Blu-ray category both download and upload will continue to be counted as usual."

ben talibim

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Şimdi düşündüm de muhtemelen şartları yerine getiremeyecegim o yüzden bana vereceğiniz davetiyeyi bir sonraki kişiye verebilir misiniz? 

Olur hocam..

ruhii   pm atarsan mailini yollim davetiye.

Bu arada hazir herkesler buradayken. Torrentday davetiyeside var bende 2 adet onlarida isteyen varsa veriyim.

paduwan tarafından 03/Nis/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

http://turktorrent.eu 

davetiyesi isteyen varsa bende 3 kişiye davetiye yollayım, 

isteyenler pm atarsa daha ii olur

Toplam Hit: 3260 Toplam Mesaj: 22