Hd-Torrents Davetiyesi 3 Adet
-
Schwarz imlegend hector611980 mailinizi yollayin göndereyim davetiyeleri
7 günlük gecici davetiye vermisler gecici olarak baya dagitan cikar bu aralar.
paduwan tarafından 02/Nis/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
dağıtan çıkarsa pm beklerim :)
-
Şimdi düşündüm de muhtemelen şartları yerine getiremeyecegim o yüzden bana vereceğiniz davetiyeyi bir sonraki kişiye verebilir misiniz?
-
Beyler SacraCorona hesabınız varsa zibil gibi dağıtıyorlar
-
alabilirim varsa dicem daha önce hdt'den banlanmış biri olarak oda benim hatam değil ilk defa 1 torrent sitesinden banlanmışımdır seed vermedi up rezaletti o ara gümledik yoksa TL üyeliğim bile var hd torrents ne ki.
-
Çok da gerekli bir site değil bence, oradaki çoğu sunumu tl, ipt gibi 0-day trackerlarda bulabiliyorsunuz zaten, tasarımını da beğenmiyorum.Üyelik var bende ama sırf silinmesin diye ayda 1-2 kere girip çıkıyorum.
Seed etmek de seedbox ınız yoksa imkansız gibi birşey yani muhtemelen burda üyelik alan 3 kişi de seedboxları yoksa banlanırlar yakında.
Ha PTP falan dağıtımı olursa en başta ben olucamda onlar da bir türlü doğru düzgün açmıyorlar üyelikleri.
-
ben nasıl ban yememişim burda hala. şaşırdım. ratio 0.01 :D
aq 0.70de çok be. açık bırakıyorum da çeken yok ki. seedbonusla da 0.70ye ulaşmak mümkün değil.
bana da vermişler 3 tane geçici davetiye gönderebilirim isteyene.
hmm şu özellik de ilginçmiş :D "Starting today, there will be NO ratio counting (no download AND no upload) in the XXX 720p and XXX 1080p categories. However, in the XXX Blu-ray category both download and upload will continue to be counted as usual."
ulquiorra tarafından 03/Nis/13 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
ulquiorra bunu yazdı
ben nasıl ban yememişim burda hala. şaşırdım. ratio 0.01 :D
aq 0.70de çok be. açık bırakıyorum da çeken yok ki. seedbonusla da 0.70ye ulaşmak mümkün değil.
bana da vermişler 3 tane geçici davetiye gönderebilirim isteyene.
hmm şu özellik de ilginçmiş :D "Starting today, there will be NO ratio counting (no download AND no upload) in the XXX 720p and XXX 1080p categories. However, in the XXX Blu-ray category both download and upload will continue to be counted as usual."
ben talibim
-
imlegend bunu yazdı
Şimdi düşündüm de muhtemelen şartları yerine getiremeyecegim o yüzden bana vereceğiniz davetiyeyi bir sonraki kişiye verebilir misiniz?
Olur hocam..
ruhii pm atarsan mailini yollim davetiye.
Bu arada hazir herkesler buradayken. Torrentday davetiyeside var bende 2 adet onlarida isteyen varsa veriyim.
paduwan tarafından 03/Nis/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
davetiyesi isteyen varsa bende 3 kişiye davetiye yollayım,
isteyenler pm atarsa daha ii olur